Yang

Tweets about a recent trend: Yang

RT @Syfiqabdlh: “Kadang-kadang apa yang kita cakap tu tak sama dengan apa yang kita rasa😌
RT @zarryhendrik: Memang, selalu ada yang minta ditampol di jalan raya. Makanya sabar itu penting. 😆
RT @brgsjks: Lain kali bila orang senyum tu balas la balik. Aku ni bukannya mami taknak shima senyum apa yang shima buat malam n… https://t.co/VPdJvRNmnf
RT @itsrosenicotine: orang yang setia ni memang ujian dia banyak eh?
@VIVAcoid NGOMONG OPO TO PAK? SADAR NGGAK INI DENGAN YANG DIOMONGKAN ?
RT @panca66: Noh yang teriak2 banggain infrastruktur https://t.co/M9Cwgym2KB
RT @izhqr_: "Awat kurus kering sangat ni? Tak cukup makan ka?" Dia taktau yang aku struggle gila nak tambah berat badan. Tapi… https://t.co/pLb91EKG7H
RT @FadzilIkhwan: “yang tak pegi kelas semua stupid 🙃” . slamber dia ja si johan ni hahaha 😂 https://t.co/rsqdeX2Vo0
@B1_Joel ⠀⠀⠀⠀⠀Akhirnya, mereka sampai pada tempat tujuan. Sebuah toko kue yang dijanjikan. Ia tersenyum pada Joel s… https://t.co/nYLx6O70Jz
RT @nakbebel: Bila tengok muka ibu ayah yang semakin berumur rasa sebak tiba-tiba. "Ya Allah, Kau panjangkan usia mereka dan Kau… https://t.co/eJqSLU3dzI
RT @FadzilIkhwan: “yang tak pegi kelas semua stupid 🙃” . slamber dia ja si johan ni hahaha 😂 https://t.co/rsqdeX2Vo0
RT @maspiyuuu: Ustadz Felix Siauw Disambut Hangat Ceramah di Masjid Agung Sawah Tinggi Bukittinggi Sumbar, Aman Tanpa Gangguan Mu… https://t.co/2dckl5snj6
Usahakan Bagi Anda Yang Memiliki Masalah Penyakit Agar Dpt Istirahat Di Siang Hari Beberapa Jam, Dan Istirahat Malam Tidak Kurang Dari 8 Jam
RT @embunkarina_: kadang kadang kita ni tersilap nak hargai orang. orang yang ada depan mata kita abaikan. orang yang kita kejar tak… https://t.co/49nQ8tKUUS
kelemahan ku ketika melihat rambut tao seperti ini. kalo di manga karakter dia itu berandalan yang baik hati, patu… https://t.co/AvPLf7v9LR
RT @brgsjks: Lain kali bila orang senyum tu balas la balik. Aku ni bukannya mami taknak shima senyum apa yang shima buat malam n… https://t.co/VPdJvRNmnf
RT @ekowBoy: Yang dukung mba @TitiekSoeharto ambil alih Golkar mana Retweetnya..! https://t.co/r4XoEqwY6p
RT @ianzainal: Orang yang gagal pun ada perasaan dan ingin berjaya. Jangan sisihkan mereka.
RT @policonfess: Korang ada ke nak share pengalaman dgn brother ni? Dia nak tahu pengalaman korang yang dah sambung degree ni 😁 https://t.co/62cAj3V7N5
Setelah diterima, barang pesanan pun salah kirim, gw pesan ukuran US 6 / EUR 22 (12 cm), untuk anak bayi gw, yang d… https://t.co/Ps2AiIm5rS
RT @PLAYMFSUB: #ptl yang on rt ayo followan. jfb lewat dn ya
#BeritaIslam: 5 Fakta Gunung Uhud Yang Jarang Diketahui Orang https://t.co/qRfOkXJwei | Follow kabarislamid
RT @FahiraSuhairie: Walau besar mana dugaan kau, percayalah bahawa Allah ada rancangan yang terbaik buat kau. Dia sayang kita, kerna it… https://t.co/njyNMXrPwU
RT @SCTV_: [#SiapaTakutJatuhCinta Episode 13 dan 14] Cara Satya untuk menghibur Laras ini, malah bikin mimin deg degan~ RT yan… https://t.co/C9PC21MTi3
RT @Shahirrzz: Kalau kau suka makan, kau makan. Kalau orang kata kau gemuk biarkan. Bukan diorang yang bawa lemak lemak kau. Bukan… https://t.co/spemBwF5LX