Work

@orewonwoo syukuran bagi bagi chiki
RT @faiqis_: Bini member kena langgar lari . Tolong sebarkan bagi jumpe org tu . https://t.co/FGuOGPZPOl
@aintbcby mndg bagi 2 jha biar adil
RT @faiqis_: Bini member kena langgar lari . Tolong sebarkan bagi jumpe org tu . https://t.co/FGuOGPZPOl
RT @NakBorrak: Bila pegang cawan yg panas perlahan lahan lepaskan ia Begitu juga bila hati terluka perlahan lahan bagi ia redha Jangan ego oh manusia
RT @rafidah72: Kenapa ye ramai sangka ubat2 Doktor bagi rosakkan buah pinggang🤔🤔 Takkan sampai hati kami 😬 Ubat Doktor dikaji semuanya😅, bukan testimoni
RT @twt_kecantikan: Satu lagi DIY mask i buat . Ni pulak untuk bagi kulit korang moist and tak kering :) full vid dekat ig i https://t.co/Cy85NxDynI
kalau boleh nak siapkan malam ni esok bagi ayah ..
SYIAH,MUSUH Dlm SELIMUT BAGI ISLAM, KRN SELALU MENGAKU ISLAM, PDHL BUKAN ISLAM ! TAQIYAHnya sangat berbahaya, siap menikam kpn saja!!!
Ini sudah masuk dinner, ayo bagi makan https://t.co/Vic7P3K9ve
@Amikalalola sorry, sis tak bagi autograph senang2
RT @faiqis_: Bini member kena langgar lari . Tolong sebarkan bagi jumpe org tu . https://t.co/FGuOGPZPOl
RT @faiqis_: Bini member kena langgar lari . Tolong sebarkan bagi jumpe org tu . https://t.co/FGuOGPZPOl
Definisi cinta bagi saya adalah Arsenal dan makanan. Semoga kita bersama sehingga akhir hayat. #COYG https://t.co/mNIhwLi74C
RT @nrqlhlyna: tak cukup dengan telur simkad, timun bateri dia bagi aku. ni nasi lemak ke pakej iphone? https://t.co/GsidTjdrWg
Posko Arrahman dan IPTR Siap Bantu Dapur Umum Bagi Korban Gempa https://t.co/e5k3hHmggs https://t.co/2CCMcoqYmh
RT @nrqlhlyna: tak cukup dengan telur simkad, timun bateri dia bagi aku. ni nasi lemak ke pakej iphone? https://t.co/GsidTjdrWg
RT @AbgGaram: Tak susah pun nak buat aku happy. bagi jer 1.duit 2.wifi/data 100gb 3.makanan 4 .makanannnn 5.makanannnnnnnnnnnn
RT @amaranuar_99: Kesayangan"Bluetick" Dlm situasi tu kau pujuk la dia,kau spam dia,kau bagi ayat2 manis kau,jangan putus asa,jangan ego Kelak kau bahagia😀
RT @ShahLorston: Guess what, lagu tu dah takda. Aku puas cari sbb nak padam tapi dah takda. So sampai sekarang benda tu jadi misteri bagi aku.
RT @danzforshort: Korang ada tak member yang selalu bagi nasihat pasal hubungan cinta? Tapi masalahnya, dia sendiri single.
RT @AbgGaram: Tak susah pun nak buat aku happy. bagi jer 1.duit 2.wifi/data 100gb 3.makanan 4 .makanannnn 5.makanannnnnnnnnnnn
RT @nrqlhlyna: tak cukup dengan telur simkad, timun bateri dia bagi aku. ni nasi lemak ke pakej iphone? https://t.co/GsidTjdrWg