Work

RT @HafiyFathil: Suka dengan ayat ni, "Rezeki tu datang dari 3 cara. Datang sebab kau cari, datang sebab Dia nak bagi, dan datang sebab kau pernah memberi"
RT @endunvyrantinie: Bank rakyat nak bagi KADS1M kat aku ke cucu aku ni? Asal lambat sangat nak proses? Semester dah lama start dah ni.
RT @RapplerID: Selamat Hari Raya Nyepi Tahun Baru Saka 1939 bagi pembaca Rappler yang memperingatinya πŸ™πŸΌ https://t.co/xJ85ikqGML
Selamat Hari Raya Nyepi bagi yang merayakannya :)
Lect ni nak kasi cuti ke tak? Semua nak bagi last minute mcm hareeeeem
RT @nabilahJKT48: Rahajeng nyanggra Rahina Nyepi warsa caka 1939. Selamat Hari Raya Nyepi bagi yg merayakan :)
RT @nabilahJKT48: Rahajeng nyanggra Rahina Nyepi warsa caka 1939. Selamat Hari Raya Nyepi bagi yg merayakan :)
RT @endunvyrantinie: Bank rakyat nak bagi KADS1M kat aku ke cucu aku ni? Asal lambat sangat nak proses? Semester dah lama start dah ni.
@Jeongx96 pagi jong jgn lupa bagi makanan
RT @SoniaEryka: Jadi gubernur bukan sekedar perkara bagi-bagi uang. Katanya pembangunan manusia. https://t.co/2szZDFdZ18
RT @JKT48_FCIndo48_: Selamat Hari Raya Nyepi Tahun Baru Caka 1939 Bagi Umat Hindu Yang Merayakannya. Semoga Damai Senantiasa Menyertai Kita πŸ˜‡
Selamat Hari Raya Nyepi bagi teman- teman yang merayakan :)
RT @endunvyrantinie: Bank rakyat nak bagi KADS1M kat aku ke cucu aku ni? Asal lambat sangat nak proses? Semester dah lama start dah ni.
RT @WanMohdNazri: Review pasal buku Fattah Amin. HAHAHA! Cuba korang tengok apa yg dia tulis dekat buku dia & korang bagi comment s… https://t.co/JMkUwJCE66
RT @nabilahJKT48: Rahajeng nyanggra Rahina Nyepi warsa caka 1939. Selamat Hari Raya Nyepi bagi yg merayakan :)
RT @Deenniiiii: "clevergirl malaysia kembali lagi utk musim ke-2 bagi mencari gadis2 bijak dan berpengetahuan luas dari seluruh mal… https://t.co/RFgLmBYI2E
RT @okezonenews: Selamat Hari Raya Nyepi, Tahun baru Caka 1939 Bagi Umat Hindu Yang Merayakannya. https://t.co/15MnfDP5yR
Tapi bila fikir balik. Rezeki yg Allah bagi xsalah tempat sbenarnya. Itu yg membuatkan hati kita tenang. Sntiasa bersangka baik dgn Allah πŸ˜‡
RT @Nadila_JKT48: Selamat pagi ! Selamat hari Raya Nyepi bagi semua yang merayakan. Have a nice day πŸ’•
Aku tidak akan lupa teman-temanku yang berharga, teman-temanku yang baik. Hal yang terpenting bagi kami. -Hikaru-
#SelamatPagiEBners WHATS TRENDING . . Selamat Hari Raya Nyepi bagi kamu yg merayakan ya EBners, enjoy ur great tuesday!
RT @nabilahJKT48: Rahajeng nyanggra Rahina Nyepi warsa caka 1939. Selamat Hari Raya Nyepi bagi yg merayakan :)
RT @AkeemSharyzal: Aku nak pesan incase korang la mangsa seterusnya, pls bagi apa yang dia nak sebelum kau kena bunuh dekat situ! Bagi je biar lantak
RT @lepiaq__: Kepada kaum hawa. Berwaspada lah ketika tidur. Semoga menjadi pengajaran bagi semua 😊😊 https://t.co/tiuqwePCR5
RT @lmxsn: Tapi cukuplah 2_ tahun yg Allah dah bagi pinjam pada dia. Dia dah rasa bertuah sangat.