Work

#ytl bagi video coli seo ha joon dong
#FaktaNaomi Panggilan bagi Fans Shinta Naomi ialah #R
Bagi habih tulih tu kaklong. "Nauzubillahiminzalik" https://t.co/CMtCnC7job
RT @SajaSembang: Siapa ayah? "Lelaki yang selalu bagi nasihat dengan ayat tersirat" Siapa ibu? "Perempuan yang seIaIu caring walaupun kita buat dia terluka"
RT @drugsonfire: nope, orang malaysia je yang buta. Bagi diorang asalkan putih je cantik, asal hitam je buruk. https://t.co/RXLVXaQ8WV
RT @momosahaja: Rezeki itu datang dari 3 cara. Datang sebab awak cari, datang sebab DIA nak bagi, lagi satu datang sebab awak pernah memberi.
RT @momosahaja: Rezeki itu datang dari 3 cara. Datang sebab awak cari, datang sebab DIA nak bagi, lagi satu datang sebab awak pernah memberi.
@ICYVGODEVIL sila rujuk gambar yg anda bagi tadi 😂
@AloyaKuihLapeh haihh awak ni... Jangan bagi saya kembang boleh tak. Dah cukup besar dah hidung saya ni
RT @MohdRizw: Mengikut dari sumber yg bagi gmbr ni. dorang baru balik dari berniaga. 👽🐸 #SeramShit https://t.co/ZAdPWSO95I
RT @hanseAdriana: Ramai orang kecam why Ayda Jebat menang #AnugerahMelodi kenapa tak bagi yuna,faizal and others.Itu namanya rezeki..Dah tak undi cakap banyak
RT @amal_yana: Bunga yang takkan ditolak oleh semua wanita! RT bagi semua lelaki tau! :'D https://t.co/1oQeKseIvR
@AI_SooHyuk88 @SF_GEKA oppaa >…< bagi jatah tantenya satu ^^
RT @MohdRizw: Mengikut dari sumber yg bagi gmbr ni. dorang baru balik dari berniaga. 👽🐸 #SeramShit https://t.co/ZAdPWSO95I
https://t.co/aXUh2SHDJn <-7 Manfaat Ajaib Kentang Bagi Kesehatan Tubuh Anda #news #berita #xxx
https://t.co/Xgvk6mBO4e <-7 Manfaat Dahsyat Melon Bagi Kesehatan Tubuh Anda #news #berita #xxx
RT @__diba: "RM1 PUN MAK TERIMA. INGAT, SUAMI TU HANTARAN PALING MAHAL ALLAH BAGI" 😢😢 https://t.co/KmC9WXz8Qp
RT @ShahLorston: Sebelum aku sambung kisah lain, yg lain tu support lah thread ni dulu. Mention kawan² korang ke bagi dia takut siki… https://t.co/BChNpVkKWo
@CtZuhasniza kau cakap setan apa dia boleh buat .. bagi gitau mak kau kea pakwe kea or member kau.. kalau nasib baik dapat la makan.. hahaha
So nak bagi dia faham lawak tu aku terpaksa screen shot then hntr through ws and mula lah cerita a-z psl tweet tu and baru dia faham
RT @suuuuraya: YA ALLAH TOLONG BAGI AKU RT BANYAK KALI https://t.co/cXB4pmJxaR
Jangan pernah memandang rendah dirimu sendiri. Bagi Dunia kamu mungkin hanya seseorang, tapi bagi seseorang kamu mungkin dunianya.
Selalunya aku carut je.. Meh harini ak bagi nasihat sikit. 😇 Allahu.. AHAHAHAHA https://t.co/X8pTluiB6j