Work

PLAYMFS: #pltl bagi foto kai buat ava
RT @tarbiahsentap: Istighfar dan meminta ampun pada Allah adalah JALAN KELUAR bagi segala masalah. Moga Allah ampunkan dosa kita semua.
RT @TeddyGusnaidi: 23. Jadi dari semua klarifikasi yang dibuat untuk membantah dugaan bagi-bagi uang pada demo tgl 23, malah makin memperkuat dugaan itu..
"Aku lupa, kata Guru Gai, "Kesombongan adalah musuh terbesar bagi seorang Shinobi.." (rock Lee)
RT @thefaizibrahim: Bagi yang tertanya-tanya punca Note 7 dahulu mudah meletup, video daripada Samsung ini ada menerangkannya. Good jo… https://t.co/hF0CjVpZWI
#mfs @jjaehyuneu disaat penting aja kamu gak on:( penting bagi aku doang deng eheheh
Bagi mak tngok sejuk hati sikit
RT @ryza__: 1) Kitab (Al-Quran) ini tidak ada keraguan padanya; petunjuk bagi mereka yang bertakwa https://t.co/qy1wNv7oy6
RT @shzrnrzk: @OfficialAlinee sayang kalau pandai behave. Jangan nak bagi orang dengar u gelak kekuat centu, I je boleh dengar hahahaha
Heboh bagi - bagi amplop saat demo FPI oleh @TeddyGusnaidi https://t.co/CMORhYRIEd
Pemkab Mamuju Tengah Serahkan Bansos Bagi Lansia https://t.co/V8iHsWMvHF
RT @itwtsahaja: Adakah anda jenis yang "Lecturer bagi tugasan/ assignment sebelum start cut, beria bawak balik tapi haramm tak buat pun " Kita sama 😌
RT @kurawa: Habib Rizieq: ISIS Saudara FPI, Tidak Berbahaya Bagi Indonesia – https://t.co/7oMiihKvbg https://t.co/iV4B8vzmag
tadi jual mahal dr nk cucuk kata dh ok sikit bagi ubat je . bila dh balik rumah . huh ! tanggung sorang2 laa sakit ni
Ngerian specnya kalo bagi gua wkwk https://t.co/Ge7lOJ8W7b
RT @armfrds_: Elizabeth tan bagi tips dah ni😌 1.Haruslah setia. 2.Jangan cakap bohong. 3.Buat dia menangis jangan. 4.Buat dia tersenyum. Ulangi dari satu.
punya cerdik beriya masing masing tolak air taknak bagi masuk rumah, bukan reti nak kemas kain baju angkat apa patut. habis semua terendam 😂
#RamziAtDA4BEJO_1 Hidup miskin dan melarat adalah suatu ujian bagi manusia yang ingin menaiki tangga sukses.
RT @cutesweetbella: Baru lps mandi.. Bagi wangi2 sikit.. Spe nak teman i golek2? Emmuahh~ https://t.co/P7gEKXLI7j
@krabbypanties Merasa tidak cukup penting bagi Raul untuk sekadar membuka mulut memberi jawaban. Singkatnya; pemuda ini malas menjelaskan.
Sikit2 mintak belanja .... Ingat duit bapak ko bagi kew .. Cinggey
RT @thefaizibrahim: Bagi yang tertanya-tanya punca Note 7 dahulu mudah meletup, video daripada Samsung ini ada menerangkannya. Good jo… https://t.co/hF0CjVpZWI
RT @TypicalMsian: I need a nenek or a cat who reads textbook. Teacher: "kenapa tak bawak buku teks? bagi nenek/kucing baca kat rumah ke?" Me: "ya, cikgu"
Bagi anda yg melihat warga negara Asing di sekitar daerah atau wilayah anda segera laporporkan ke yg berwajib .