Work

Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. (HR Al-Baihaqi)
RT @AssmanHazim: Sariyanti dah bagi hint rupanya berapa hari lagi dia nak kawin. Dalam insta. Kira bilangan objek dalam gambar2 dia.… https://t.co/35Amhj2qrC
RT @eceyildiz84: #HalkınKararıHayır Evet deyince insanları kaçırıp domuz bağı ile öldüren Hizbul-Vahşet yeniden güçlenecek https://t.co/gzpw3SemJR
Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. (HR Al-Baihaqi)
RT @zahiranzahari: Bagi tahu member takut ada yang tak tahu or tk yakin https://t.co/JZOqdjOTtB
RT @_fatenism: Isteri mana yang tak suka dengan effort suami cemni? 😍Sebab sebenarnya, kalau suami bagi lapik meja sekalipun doran… https://t.co/WxCakD4fsj
Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. (HR Al-Baihaqi)
RT @zahiranzahari: Bagi tahu member takut ada yang tak tahu or tk yakin https://t.co/JZOqdjOTtB
RT @aimansalim_: Bagi aku, design iphone 5 lah yang paling cantik di antara semua barisan iphone.
Jual rumah! Bagi ke yang berhak - Jual Cilok dipojokan jalan! *awas Satpol https://t.co/4XbXc32hj4
Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. (HR Al-Baihaqi)
Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. (HR Al-Baihaqi)
@_MissNK dok lama sikit bagi lintah dan naik 🐛🐛🐛
Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. (HR Al-Baihaqi)
@champiyen kira bagus la diorang bagi si gila ni peluang so tak sia2 dia lari terkam
RT @izz_ikhwan97: "Perempuan lebih suka bagi hint atau harapan bila dah mula sayangkan lelaki?" Tak dapat bezakan sebab benda ni lagi susah dari final exam.
@BIGJACKSON94 @BIGAHNHANI92 @BIGDASOM93 @BIGSEULGI94 @BIGJIHYO97 keputusan terbaik bagi mereka, cukup hargai dan tunggu bagaimana nanti
Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. (HR Al-Baihaqi)
RT @UvuvwevwevOssas: Jep sorang je yg aku nampak bagi pickupline then kahwin. Korang yang try hard kesian kena friendzone. Kah kah kah kah kah kah kah.
Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. (HR Al-Baihaqi)
RT @FeelingHabis: Ada someone bagi story dia sendiri. Please baca feeling. Pendapat? story number 71. https://t.co/OdRIxTmAwQ
Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. (HR Al-Baihaqi)
Apabila dibukakan bagi seseorang pintu rezeki maka hendaklah dia melestarikannya. (HR Al-Baihaqi)
RT @mhdfarisaziz: Satu tips untuk berjaya Jangan ada sifat iri hati atau dengki dgn kejayaan orang lain. Sebab? Itu rezeki dia, rezeki kau Allah bagi nanti.