Work

Meski harus membayar mahal, Collymore percaya bahwa Mane telah menjadi rekrutan fantastis bagi The Reds musim ini. https://t.co/8Gv0fkcy1K
RT @PontaID: Bagi Sobat yang tadi belum memenangkan kuis, jangan sedih. Jam 7 Malam ini @PontaID akan mengadakan kuis kembali, jadi stay tuned terus yaa
RT @fendymojo: Jiran yg bagus adalah jiran yang bagi password wifi. *Harap2 dia baca*
RT @fendymojo: Jiran yg bagus adalah jiran yang bagi password wifi. *Harap2 dia baca*
Jabrohim, dkk. (editor), Sajak Rindu bagi Rasul, Puisi Bersama, Yogya: Pustaka Pelajar, 2010, xvi+326 hlm, 45,000 https://t.co/yeU3hYyiRp
Meski harus membayar mahal, Collymore percaya bahwa Mane telah menjadi rekrutan fantastis bagi Th... https://t.co/qqfdkbey1k #CR7 #JALEE
RT @waktuSolatKCH: Telah masuk waktu solat fardhu Maghrib (18:40) bagi kawasan Kuching & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat
โ€œBagi kami Super Junior itu telah memenuhi sesak ruang hati kamiโ€ -E.L.F Indonesia-
RT @waktuSolatKCH: Telah masuk waktu solat fardhu Maghrib (18:40) bagi kawasan Kuching & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat
Belajarlah menjadi teman terbaik bagi diri sendiri, jangan sampai kamu menjadi musuh terburuk dirimu sendiri.
RT @aniz_mardhiah: "Kenapa single?" Mudah. "Kerana ramai yg dtg bagi fake hope, pastu blah tanpa rasa bersalah"
@RandyPraput bagi wa lu sini,gw ngasih wa gw lu ga chat" -_-
RT @ZulAbrarHakim: Pesan Syeikhuna Zainul Asri, 1000 kali selawat itu tidak mustahil bagi yang bersungguh. So 5 waktu solat, 1 waktu solat 200 kali selawat.
@seojinie89 bagi kebahagiaan sama anya eon =(
RT @PendakwahCute: Tak suka dihina, jangan menghina. Tak suka diumpat, jangan mengumpat. Apa kau bagi, itu kau dapat. Senang. Muhasabah je. Jangan ego!
Jika kamu merasa dimanfaatkan, ingat saja berarti kamu bermanfaat bagi orang tersebut. - Unknow https://t.co/Wq5RnZHzZ4
RT @PontaID: Bagi Sobat yang tadi belum memenangkan kuis, jangan sedih. Jam 7 Malam ini @PontaID akan mengadakan kuis kembali, jadi stay tuned terus yaa
@aneesahisham kakaka tak bagi can eh!
Telah masuk waktu solat fardhu Maghrib (18:40) bagi kawasan Kuching & yg sewaktu dengannya #WaktuSolat
RT @BobCintaRasul: Retweet video nie biar sampai group sleeq nampak..bagi peluang budak nie berduet dengan diaorang next time๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ https://t.co/H981RkqVSV
Yeler bagi aku jadi pengarah orentasi. Confirm ah muka kena ketat. Garang nak mati. Padehal nak marah org punyalah payah
RT @brocuba_: Rumah kosong pun nak bagi pickupline? Kau ni memang jilake jep kahkah https://t.co/glSaZuzJlu
RT @aisyahbashirah: Hari tu maxis ada bagi sebulan free 1 gb ๐Ÿ˜Œ https://t.co/Ac225nCAJD
bagi muke . Eahh main pijak kepala pulak.
Esok last day bagi pelajar2 asrama yang nak kena balik hostel hari Ahad๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚