Work

tak tau nak bagi alasan apaaaaa
Best friend award goes to @_naeimah ❤😘 (bila kawan bagi nasihat suruh jaga diri) hahaha https://t.co/UhzoChmrK5
RT @IzwanHs: Awakkkk.... napa comel sangat?!! 😍 dapat sekor ni macam ni memang tak bagi lepas. grrrr hahaha 😩 https://t.co/8VasvzgUJE
@kagnmimhyuk ultah hoya la. Bagi pulza
RT @AmengLah: Tak sangka pulak orang keliling kita pun sanggup downkan kita yang tengah down ni, bukan nya bagi kita semangat ke ape duhh.
quiero duerme con mi novio so bad pero no es marido yet :( ngeh ngeh siapa dapat translate w/o using google aku bagi 10 hinggit
RT @TweetIslamik: Kongsikan bagi mereka yang masih belum tahu cara mandi wajib secara betul 😊 https://t.co/pnygCjO6n5
RT @ShahLorston: Bagi sesiapa yang minat makan sushi macam aku ni boleh lah pergi sesama nanti 😂 https://t.co/7bANVFcIfC
RT @TwitSendu: Menjadi seorang ibu akan menjadi pengalaman paling berharga bagi seorang perempuan.
@aliffimranhu tlg jangan bagi aku gelak please 😫
Mempermudah Investasi Rumah Susun, masih berbelitnya prosedur investasi bagi pengembang rumah susun. #Hunian3majuBersama
RT @Stupendulous_: macam mana ada orang boleh kawin 4 dan adil? aku baru ada anak buah 3 orang pun dah tak tahu nak bagi kasih sayang sama rata cemana.
RT @wanzulhelmii: Salam, mohon jasa baik sebarkan :) @HilalAsyraf Kami sedang mengumpul dana bagi membawa anak-anak Disleksia ke Ki… https://t.co/497Q1ajxPo
RT @Mentimoen: Djarot menjelaskan ttg KJL Kartu Jakarta Lansia di Grogol Petamburan, bagus dibaca u. yg mau tahu jelas. https://t.co/nfEff63LPp
@hasnajuli Bagi penumpang dewasa silakan menggunakan identitas asli lain yg berfoto & masih berlaku seperti SIM, Kartu Pegawai/Mahasiswa, |1
@taehyxngbts_ jdi pen indomi. Bagi makan indomi bang
RT @mereputlahkau: Puak puak yang suka bagi selerak rumah aku. https://t.co/nfJiQSMlMc
RT @kamal_khatami: Datang lah ke SDAR OPEN DAY bagi memeriahkan lagi sambutan ini pada 22 April 2017 !! https://t.co/pykawRTkf3
Kalau tak layan takut terasa, bila melayan cakap org bagi harapan. Mcm mana nak habaq ni tak tau lah
RT @Ma_Mai_Man: Just sharing to all my friends Cara untuk bagi setan mati https://t.co/FluJ32xxMI
@ohcsehxn bagi duit sini opp biar gua beliin makanan .ga
RT @ShahLorston: Bagi sesiapa yang minat makan sushi macam aku ni boleh lah pergi sesama nanti 😂 https://t.co/7bANVFcIfC
Retweeted Lini Motivasi (@linimotivasi): Ketika kita mendoakan kebaikan bagi orang lain, tanpa sadar kita... https://t.co/HxJOWDhbt6