Work

Bournemouth kena berterima kasih dekat arsenal sebab bagi pinjam wilshere.
Bodo hidup tak pernah nak bersyukur dengan apa kemudahan yang orang sekeliling bagi.
RT @AzrilVienna: Please jangan bagi harapan kalau tak nak serius. Sakit tahu mengharap. then kena tinggal.
RT @langsuirrr: Pernah bagi pinjam duit kat member? Perasan tak, lama kelamaan kau yang terhegeh mintak hutang..macam kau pulak yang hutang dengan dia
Esok ada class hm tengoklah kalau Alarm aku bagi kerjasama 🐒
"Kalau kita tak boleh bagi kemewahan, Jangan kita bagi kegelisahan dekat dia."
RT @iTwitlawak: "Weh, lepak jom" "Mak aku tak bagi keluar la" "Buu anak mak!" "Kau takpe la anak pungut" Maka burung2 berterbangan, keadaan menjadi sayu.
RT @hatiprempuan: Aku rindu nak bagi effort pada seseorang tapi aku penat nak hadap perasaan kecewa bila seseorang yg kita syg lukakan kita. 😢
https://t.co/gV9DbgsErt <-Inilah 7 Manfaat Dahsyat Lemak Bagi Kesehatan Tubuh Anda #news #berita #xxx
@alienforfree bagi aku ya la dia handsome. Bagi orang lain aku taktau. Aku dibutakan oleh cinta kut!! Ish
https://t.co/fSaOQ3HEfy <-6 dampak negatif permen karet bagi kesehatan #news #berita #xxx
RT @shahrultarmizi_: Orang kalau dh bosan dgn kita, mcm mcm alasan dia bagi, sibuk la. takde masa la, nak study la. Padahal duk layan orang lain.
RT @TheHjrhSstrs: "2017 ni kau nak achieve apa pulak" Jaga solat bagi penuh Khatam al-Quran Kenapa? Sebab ramai sangat orang baik dah meninggal.
https://t.co/IfKJifDMoW <-7 Bahaya Akibat Kurang Tidur Bagi kesehatan #news #berita #xxx
RT @hatiprempuan: Aku rindu nak bagi effort pada seseorang tapi aku penat nak hadap perasaan kecewa bila seseorang yg kita syg lukakan kita. 😢
@healthymealty_ @juhana_nisha kau bagi la chance aku nak borak dengan wanita. Aku ni hari2 borak dengan lelaki, muak dah. Hurm
RT @NakSentapKe: Paling aku suka bila jumpa duit dalam poket seluar. Rasa macam surprise je aku bagi hadiah dekat diri aku sendiri. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
RT @Usambinzed: mungkin, bagi mereka yang membenarkan perilaku norak semacam catcalling bahkan menuduh korban adalah hal biasa… https://t.co/Do4Wgbq0xk
RT @xfieq: Normal lah bagi bestfriend,💁 Asal lepak je bising. Asal lepak je menggila. Asal lepak je buat kerja gila. Asal lepak je gelak gelak, happy.
RT @TeladanRasul: "Tidak ada shalat bagi orang yg tidak membaca Fatihatul Kitab (Al Fatihah)." (HR Bukhari & Muslim) #TeladanRasul https://t.co/4VpXEjIDdp
RT @Adib_Naqiuddin: Bila org masuk simpang tak bagi signal "SURPRISED NYAAA" https://t.co/4ZsrP333so
RT @azizahdarmansha: Kadang, kata kata macam ni lah jadi motivation bagi perempuan yg sering jatuh lalu bangun. https://t.co/PtWCajPCN0
RT @SBPGags: Takdapat masuk universiti pun takpe dik, janji pandai bagi signal, tak merokok depan keluarga yg ada anak dan flush lepas guna jamban 😀
ada. bagi dia rasa nikmat menang. sebab mls nk bertekak. https://t.co/KSHgJeGylU