Work

RT @tufairies: Ok aku bagi contoh friendzone. https://t.co/iTIXcNdkDs
RT @MyAppleDotMy: @MyAppleDotMy Zerodium tawar RM6.6juta bagi sesiapa yang mampu memecah sekuriti iOS. https://t.co/1d48KSIAMb
RT @_fatenism: Tolonglah bagi ada balik status Whatsapp tu. Jenuh kami orang perempuan ni cari merpati nak sampaikan hidden message/s. Lol
RT @hijrahmosyi: Nah tips murah rezeki 1 Dapat gaji beri mak and ayah (if student,hadiahkan kejayaan) 2. Bagi kucing makan 3. Sedekah 4. Tolong org susah
RT @izhqr_: Berapa kedalaman laut paling dalam di dunia yg diketahui setakat ni? Jom tengok bagi siapa yg tak tahu🙃 https://t.co/E7nDZFwWWJ
Hahahahahahah baru tersedar yang aku ni bagi influence kat kawan-2 rapat aku https://t.co/Gm0eZ9YmEQ
RT @sshhaaa_: Sariyanti bagi hint bilangan hari dia nk kahwin aku pun nk mula bg hint. Alhamdulillah nmpk mcm dah dekat 😌 https://t.co/KPn2r56w6r
RT @ShahLorston: Bila rindu je asyik bagi hint dekat twitter. Bila nak tegur dia terus ? 😔😔😔
RT @Siregar_aditia2: Di entot suami orang bagi gw lebih menantang.. Tmbus 200 video di share https://t.co/q9Bc0PTe9H
RT @tufairies: Ok aku bagi contoh friendzone. https://t.co/iTIXcNdkDs
RT @ImanThaqeef: Lecturer pernah cakap, kalau taknak bagi kita tangguh kerja, cabar diri tu siapkan dalam masa (ikut diri sendiri). Tengok berjaya atau tak.
wifi bainun ni siang ka malam tetap lambat org berjaga nak buat esaimen pun dia takmau bagi kerjasama hm
RT @slmhktn: Takunya bir sayfa değil bir ağdır. FETÖ ve CHP ile organik bağı vardır. Toplumsal barışa kast eden bu kişiler adalete hesap vermelidir.
RT @itsteme: Bersangka baik ada limitnya, Suka hati korang lah nk husnudzon ke apa ke, Bagi aku, bende yg membuatkan agama nmpk… https://t.co/bSMx5Evicy
Cukup bagi ku, dengan melihat dirimu tersenyum manis..
Aku bagi semangat sebab aku nak kita sama-sama berjaya tapi kau sendiri yang downkan yourselves so teruskanlah berada di bawah tu
RT @surayasidek_: Kau ingat Sari Yanti je ke boleh bagi hint. Nah ni bilangan hari countdown sebelum aku kahwin. https://t.co/AEVWY0XN1n
RT @ShahLorston: Bila rindu je asyik bagi hint dekat twitter. Bila nak tegur dia terus ? 😔😔😔
@redzasaari @_frznazhra wow hebat awak ni 😂. Nak tekel mak ke nak tekel anak tu siap bagi bunga haha
RT @sshhaaa_: Sariyanti bagi hint bilangan hari dia nk kahwin aku pun nk mula bg hint. Alhamdulillah nmpk mcm dah dekat 😌 https://t.co/KPn2r56w6r
RT @wandazrin: Maaf. Saya terpaksa bagi. Kalau tak, kita terlupa. Ya Allah, matikanlah kami dalam khusnul khatimah, selebihnya b… https://t.co/r7VP8JZYQo
RT @aagym: Sulit bagi kita untuk bisa memperbaiki orang lain, bila memperbaiki diri sendiri saja kita tak mampu
RT @Tiens_Jakarta_: Seledri, Mentimun, Kacang Panjang, Bawang Merah Dan Bawang Putih Sangat Bermanfaat Bagi Penderita Diabetes.
RT @izhqr_: Berapa kedalaman laut paling dalam di dunia yg diketahui setakat ni? Jom tengok bagi siapa yg tak tahu🙃 https://t.co/E7nDZFwWWJ
Lense yg wrna terang khas utk popped out kan mekap kita, tujuannya utk bagi bonus look dkat makeup kita yang gah tu haa