Taufik

Tweets about a recent trend: Taufik

[87:8] dan Kami akan memberi kamu taufik ke jalan yang mudah,
RT @nodrohzomono: The fear of not being good enough.
RT @MY_footballliga: Pasukan2 yang bakal bersaing didlm Liga Premier 2017: DRB Hicom FC JDT II Kuantan FA Kuala Lumpur MIFA N.... https://t.co/HyAvn99Cvb
RT @internsheeps: Admin rasa korang pun kena buat benda yg sama kat member yg suka check phone org lain. https://t.co/BlMy4oARwW
RT @suhaimyharun: Retweet la utk keselamatan para penunggang di Malaysia ni. Hati2 semua sebab dah ada yg terkena. Tq 😔 https://t.co/1kQvSsLxn3
Yo(~´∇`)~ @taufik_forester AyoBantu Retweet & Cekidot @TokoTamz pinBB:2BB19B17 Jual Sepatu Baju Aksesoris Cewek di Makassar
Akhire latian❤️ (with Taufik, Rido, and Made at Kharisma Music Studio) [pic] — https://t.co/welkpMd48K
KECEWA !! moal atoh ahh
@taufik_fik96 oraik tenkiu...baru nk susun ni..hahaha
@malayan_fact belum,sempat lagi rasanya
RT @puiShitt: Kau patut bersyukur kalau dah dapat pasangan yang dapat terima kekuranagan kau ,so jagalah yang satu tu elok-elok jangan curang👊
RT @MohdRizw: Zmn skrg org lebih percaya dengan apa yg kita post kt laman sosial dari apa yg kita btul2 buat. 😂 Sbb ni kita jgn cepat percaya. ✌🏼️