RT LAH

Tweets about a recent trend: RT LAH

Korg ni,RT lah rezeki aku. Aku doa korang murah rezeki,Hshshs๐Ÿ˜š
@Tiqachuu ada kawan rt kak saya pun rt lah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
@syafeqanisya_ AKU NAK RT LAH MANGKUK KENAPA PRIVATE
RT @ferfarfer: Thread ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ialah thread brush makeup. Kalau sayang saya, rt lah. ๐Ÿ’– https://t.co/wXdyrBPf7r
@amoiazmi dah rt lah. Hahahaa
@aimanputra__ rt lah gambar tu. Penat aku pergi pasar haha
RT @paittt_: Kau nak mampus kau rt lah !
RT @paittt_: Kau nak mampus kau rt lah !
RT @paittt_: Kau nak mampus kau rt lah !
Kau nak mampus kau rt lah !
RT @ottel: Nasi Lemak sibuk kau viral lah buat karangan panjang dekat FB tanda kesian lah. Ni aku jual Pomade ni. RT lah. https://t.co/ycQuFHZrYF
Jgn RT lah gila !! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
@hatimyhy nice en apa lagi rt lah kahkah ke tak blh lawan pickup line hg? Hmmm
Dia rt lah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
@twt_kecantikan rt lah mia. I really need help on this
hehhehe ter Rt lah u,sorry *cubit jari
@frhrmli dekat setengah jam juga aku fikir ayat ni. Hahahahahaa puji je ke? Rt lah !
RT @Linaninalin: weyh,tak tergamak nak RT lah @fshrna @_miliaaa :')
RT @ferfarfer: Thread ini ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ ialah thread brush makeup. Kalau sayang saya, rt lah. ๐Ÿ’– https://t.co/wXdyrBPf7r
aduh ni yang aku rt lah ni ๐Ÿ˜‚ https://t.co/HJHgWE9kfb
RT @azraeimuhamad: Boleh DM terus untuk membeli kedua-dua buah buku ini. RT lah dan beli supaya saya boleh makan nasi. https://t.co/ebfZgXqoHf