Pengenalan

Tweets about a recent trend: Pengenalan

Gelabah betul bila ada pengenalan kelab. Haraplah adik-adik junior tak kenal. 😜
pengenalan character-character di rurounin kenshin live action https://t.co/hbecmHwAzD
Sebab tu aku rasa beruntung sangat dilahirkan di Negeri Terengganu. Bangga bila di kad pengenalan ada tercatit -11- ✨
Materi pengenalan dunia jurnalistik menyita perhatian peserta Safari Jurnalistik 2017. Baca selengkapnya di... https://t.co/OCkwQPqEG8
Materi pengenalan dunia jurnalistik menyita perhatian peserta Safari Jurnalistik 2017. Baca selengkapnya di... https://t.co/rPyG8NVCJ5
Pengenalan Ilmu Fiqih | Ust. Ahmad Sarwat, Lc , MA - Rumah Fiqih | BIJAK TV: https://t.co/hxgHkW6Rgg via @YouTube
Kunjungan Siswa TK Negeri Pembina Batu Gemuk Kec. Namorambe, Kab. Deli Serdang. Kunjungan di sertai senam bersama a… https://t.co/P1KSrDJXey
Setelah ishoma. Sekarang dilanjutkan dengan pengenalan dari pihak Pikko Group kepada para blogger #lifeatsignatureparkgrande
@dulatips Emang ngawur itu. Anak bungsu gw waktu pilwalkot Bogor juga diajak bini ke TPS, Masuk bilik, dia yg coblos. Hanya utk pengenalan.
Hari ini saya hadir dalam @Kompasianacom nangkring bersama @ZurichIndonesia dalam pengenalan aplikasi z-alert @Kompasianacom #zalert
Alfatihah buat mu sahabat, walaupun pengenalan begitu singkat namun aku bersyukur dapat berkenalan dengan mu... https://t.co/htiu1TqhAW
RT @KBSMalaysia: Kata-kata Aluan dan Pengenalan bengkel Mind Discovery #TN50 https://t.co/D2lfgyB5MP
RT @JuitaZ: @ejattebabom "diamlah kau" salam pengenalan aku kat kau hahaha.
@ejattebabom "diamlah kau" salam pengenalan aku kat kau hahaha.
@persisofficial kalo ada maskot pasti pengenalan squad tim persis solo akan meriah ,toh juga moment carfreeday
RT @DesaPegiringan: Pisah Sambut &pengenalan pejabat baru dilingkungan Satpol PP @pakjunaedi @PemkabPemalang @harsopgy @KominfoPemalang… https://t.co/Gi2uMBDSLN
Akan ada kegiatan menarik seperti mannequin challenge, pengenalan tentang STIS dan sekolah kedinasan, dan juga ticketing desk
@00galaxing Kami tidak mempunyai rekod bagi Yes ID tersebut, boleh kami dapatkan No Kad Pengenalan pemegang akaun melalui DM?
Bagusnya kalau takde sebarang pengenalan antara kita.
Tahukan anda, Pagani Huayra Roadster ini hanya dibina 100 unit sahaja dan harga lebih RM10 juta. Bagaimanapun,... https://t.co/6cJpDmyPUN
RT @elisa_jkt: Lagian kapan hari itu udah nulis soal #rumahterjangkau https://t.co/9bLrHQ8Slm Eh tapi ini secuil pengenalan tokh ya 😊😊