Opiniรƒยณn Roderic

Nuevo post:

Abang ipaq aku ni dua kali dh tanya macam nak bagi gaji tapi tak bagi lagi.
RT @JuneEcha: Kena ugut mengaku dgn abg ipaq ๐Ÿ™Š #BiarAkuJadiPenunggu @jannanick95 @ashrafmuslim @amir_rahim7 @Alexdavies98 https://t.co/WWfJhBULeb
kak ipaq nak beranak aku yang nervous. ya Allah, selamatkan dan permudahkan segalanya utk kak 'ainun mardhiah. Aameen ๐Ÿ˜จ
HP iPAQ hw6945 Mobile Messenger Cell Phone Review https://t.co/R2jP4HFp5n
smpai ja umh dpt brita abg ipaq accident..Allah
RT @shakura_92: Adk ipaq aku nih pantang tgk bger hahahahaha
@MunGhafar mun nak pikok belanja tak pikok kan kak ipaq mun eh hahaha
https://t.co/ebLyZeqSzO #Deals #CellPhones #Smartphones MINT Used HP iPAQ Glisten - Black (ATT AT&T) Smartphone Fast Shipping
Kak ipaq prelove baju dgn suaq hahahaha
Hp ipaq hx2795 fog pc - is this the pda you've been looking insomuch as?: kERghu https://t.co/Y2vWEefSNW
Sapa cakap kenai kawan dari wechat takboleh caya, kalau dak kak aku tak kawen dgn abg ipaq aku la
Kakak ipaq bawak qeta macam pelesit laju namateyyyyy tak pasai tercengkam tangan kawan abang kat tepi. ๐Ÿ˜“
@_Aziiiiiimah hahaha..kalau as adk ipaq, aku okay ja..aku igt dia tnya as suami..kah3..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
@SitiNorAziah hahahah. Kalau hg nk kwin pun igt aku bg? ๐Ÿ˜ suka as adk ipaq gtuu ๐Ÿ˜‚ xleh brain dia tnya gini hritu ๐Ÿ˜ช
Kasih syg abg ngn abg ipaq xsama begitu jugak dengan kasih sayang mama ngn abh...xgitu๐Ÿ™‹ @nrlntsyaaa
Sayang..cuti2 ni ambik la ksempatan p jenguk2 rumah mak mertua naa.. laki nk balik lmbt lgy.. p tgok adik ipaq pi.. okeyh โค
Kak ipaq ajak pi jepang plak end of year. Why kakak whyyyy
@MFauzannnn @fatinnasirah atin sejak2 dapat Kak ipaq ni dia slow aihh noh. Hahaha. Nasib pojan xdapat k.ipaq baru, kalau x dia pun naik slow
Happy bufday kak ipaq . Heheh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . Thanks sbb sudi jadi classmate aku dua tahun . Thanks sbbโ€ฆ https://t.co/eacz2xNGu7
Seronoknya hari hari kak ipaq belanja makan ehehehehe
Adam nghenyih manjang awek dia mai ghumah.Apaaa dia ingat senang kaa awek dia nak menang hati bakal kak ipaq nih? Mood: Mak tiri bwg puteh
@QasymieraNazri hahahahahag..adik ipaq wuu..jgn buat men
@zaniezdyy trun laa jga adik ipaq haha