Nama

Tweets about a recent trend: Nama

First jersi yang abah aku hadiahkan dekat aku jersi Arsenal. Punya lah megah bawa pi sana sini main bola and belaka… https://t.co/QrlGREtH6Y
@aazizfall Khalé bi lé diaxaal nama 😂😂😂😂 Abdoul Aziz Fall nokey wakhé kaddu yi
RT @BodoPakai: Stupido student, even pm pun tak tahu najib curi ke tidak, tetiba minta pulangkan duit..kalau tak bidoh tak nama ny… https://t.co/MX3mpXZeAr
RT @FarisMuhammad_: guys, aku nak cerita pasal mungkin jutawan kosmetik. mungkin korang kenal mungkin tak kenal. product dia lancarkan… https://t.co/yEZFJ81voL
RT @HaiMagazine: Lego Terbaru Spider-Man Bocorin Nama Beberapa Penjahat Far From Home https://t.co/m1Dhat8EUf https://t.co/7xnH1oMY5k
RT @FarisMuhammad_: guys, aku nak cerita pasal mungkin jutawan kosmetik. mungkin korang kenal mungkin tak kenal. product dia lancarkan… https://t.co/yEZFJ81voL
RT @FarisMuhammad_: guys, aku nak cerita pasal mungkin jutawan kosmetik. mungkin korang kenal mungkin tak kenal. product dia lancarkan… https://t.co/yEZFJ81voL
RT @paranoda: OST Upin Ipin - Keris Sakti ni sedap ni. Penyanyi dia power sampai balik rumah aku terus search siapa penyanyi dia.… https://t.co/sJOTs6Qr7T
RT @norishmazlan: Assalamualaikum uncle auntie. Nama saya Elaina Sophea bt Muazd. Umur saya 5 bulan. Saya ada penyakit hydrocephalus.… https://t.co/HbGQQRPIhz
RT @Pirotian: Ovo je nacionalna sramota! Dok se mi smejemo njima, oni se nama smeju još više! Smejemo se svojoj propasti, umesto… https://t.co/8JlITXngGY
RT @inichalsieee: Asekkkk atlet gembira Indonesia Juara!!! #MemilihYangPasti untuk mencerdaskan anak bangsa dan mengharumkan nama Ind… https://t.co/4MU5wuGpdr
RT @exelflores21: Cowok: "Mbak nama siapa"? Cewek: "Ika Kaniya Alysia Sinta" Cowok: "Nama yg manis, panggilannya siapa mbak..?" Cewek… https://t.co/MJjQhXOba2
RT @Blankkqueen: Saya nk minta tolong viralkn . Saya takde duit bawa pergi klinik. Saya hrp ade spa2 boleh bantu derma. Mata dia otw… https://t.co/hj31CIWQSh
RT @FarisMuhammad_: guys, aku nak cerita pasal mungkin jutawan kosmetik. mungkin korang kenal mungkin tak kenal. product dia lancarkan… https://t.co/yEZFJ81voL
serious do taksuka kawan dengan orang yang suka ejek nama ayah aku ni . bapak orang lain nak ejek mampos kau la . #iykyk
RT @paranoda: OST Upin Ipin - Keris Sakti ni sedap ni. Penyanyi dia power sampai balik rumah aku terus search siapa penyanyi dia.… https://t.co/sJOTs6Qr7T
RT @NasirPasir: Happy Birthday Legend! Terima kasih atas jasa mu dalam bidang seni. Nama mu dijulang dan jasamu akan sentiasa dik… https://t.co/6AVdrGioEl
RT @dallegiks: Rt kalau nama ada huruf A. Aku serius ni nak bagi hadiah 😊 https://t.co/WjnE2KmQHJ
RT @norishmazlan: Assalamualaikum uncle auntie. Nama saya Elaina Sophea bt Muazd. Umur saya 5 bulan. Saya ada penyakit hydrocephalus.… https://t.co/HbGQQRPIhz
@najmeh_s132 یکم آقایون خود عمار پندار و مدعی انقلاب یاد بگیرن... الان اگر اونا بودن از ترس شبه ناک شدن نمازشون محل هم نمیدادن
Hrggghhhh tnyt blm kluar.. pas kluar pas jam 00.15 dannn... alhamdulillah nama Aisha Jasmine Noorlatifah diterima..… https://t.co/91saXFV12v
RT @harithaflh_: Aku rasa soalan yang paling easy giler dalam exam en 1.Nama 2.Kelas🤕