matalino

Kelakuan pacar saat masih pedekate waktu pendidikan 💕 duh kangen https://t.co/wDoVyAMa06
RT @My_CrimeWatch: Peraturan dari Kementerian Pendidikan kini membataskan guru ambil tindakan terhadap pelajar samseng. Adakah ini yg… https://t.co/bxyABliyyK
RT @NUCreativeMedia: Ditemani istrinya, Kiai @saidaqil pergi ke Mekkah Al-Mukarramah pada tahun 1989, menyelesaikan pendidikan dari sarj… https://t.co/GrJHcowteH
First time minum kat The only kedai mamak kat Hub Pendidikan Pagoh. Still sunyi. Try minum air apple dan take awa… https://t.co/EQl6hcLkTz
RT @AffandiMyCDF: Blueprint Agenda Pendidikan 2018 - 2022 satu lagi cetusan idea yg diyakini mampu mperkasa pddikan ATM. Tksh DS… https://t.co/oshXskgpeq
RT @UB_Official: Selamat kepada Universitas Brawijaya telah mendapat peringkat ke-4 se-Indonesia dari Pemeringkatan Universitas vers… https://t.co/Nhx10ncTK7
RT @aimaanbanna: Kalau tahap pendidikan hang tu membuatkan hang semakin sombong dan bongkak, maksudnya pendidikan yang hang banggaka… https://t.co/9qNCnz2ClA
RT @nurulshanty: @shandya "susah-susah diupayain biar pendidikan sampe SMA murah, cetakannya begini" https://t.co/oPTzyrXB5I
RT @schoollah: Kami mempunyai wakil daripada serata dunia iaitu, Amerika Syarikat, United Kingdom, Australia, New Zealand, Rusia,… https://t.co/FfVv5Y3SpG
RT @ini_cerita_aku: Masih berkaitan dengan isu pendidikan, jadi apakah punca utama ibu-bapa mengambil keputusan untuk mengambilalih fun… https://t.co/w9UErUp58P
RT @wprasetyo73: Ketum PP GP Ansor @GusYaqut menyampaikan ucapan duka cita kpd bpk Wargono, ayahanda alm. Miftahul Huda, sahabat Ban… https://t.co/G1J3tFSO5i
RT @AwangAwda: Yayasan Peneraju akan membiayai Diploma / Ijazah Sarjana Muda anda! Permohonan program pembiayaan pendidikan Penera… https://t.co/EDDWIHeF22
@markonahx Maybe media, maybe surrounding, maybe pendidikan. Idk.. Rasa mcm loser sgt bila tak mampu buat apa2 😭💔… https://t.co/bJdddJVSV7
RT @KemenkeuRI: Peningkatan anggaran pendidikan harus diikuti dgn peningkatan kualitas pendidikan untuk meningkatkan kualitas SDM I… https://t.co/7XAbIjUxBn
RT @aimaanbanna: Kalau tahap pendidikan hang tu membuatkan hang semakin sombong dan bongkak, maksudnya pendidikan yang hang banggaka… https://t.co/9qNCnz2ClA
RT @My_CrimeWatch: Peraturan dari Kementerian Pendidikan kini membataskan guru ambil tindakan terhadap pelajar samseng. Adakah ini yg… https://t.co/bxyABliyyK
Pada zaman dahulu, sinetron yang tayang di televisi kerap menggambarkan jatuh bangun kehidupan seorang pemuda dan b… https://t.co/HnMvIAoSFX
RT @Generasi_MudaNU: Inilah profil sahabat Miftahul Huda, anggota Banser Grobogan, yg meninggal akibat kecelakaan td malam setelah ikut… https://t.co/Emir3a3vYS
RT @aimaanbanna: Kalau tahap pendidikan hang tu membuatkan hang semakin sombong dan bongkak, maksudnya pendidikan yang hang banggaka… https://t.co/9qNCnz2ClA
@SyedSaddiq Kat sini kene kene nmpak dasar yg government of the day buat. Even belajar smpai 400k sekalipon, masih… https://t.co/rEmGI0Te5b
RT @UB_Official: Selamat kepada Universitas Brawijaya telah mendapat peringkat ke-4 se-Indonesia dari Pemeringkatan Universitas vers… https://t.co/Nhx10ncTK7
Pentingnya Memilih Pendidikan yang Tepat untuk Anak. Recall Yuk!! https://t.co/kzYJAhnz17 https://t.co/lPGHSqdu88
RT @aimaanbanna: Kalau tahap pendidikan hang tu membuatkan hang semakin sombong dan bongkak, maksudnya pendidikan yang hang banggaka… https://t.co/9qNCnz2ClA
RT @UB_Official: Selamat kepada Universitas Brawijaya telah mendapat peringkat ke-4 se-Indonesia dari Pemeringkatan Universitas vers… https://t.co/Nhx10ncTK7
RT @digembok: Anggaran Pendidikan 20% dari APBN. Ratusan Trilyun dibuang percuma. Kualitas otak MCA & FPI cuma segini https://t.co/wWdk3jCUPv