JualBeli

@danndaniansir kannnnnnn.. Nak cari bf pun payoh ni lagi jodoh.. Nak pilih tpt makan pun susah, apa lagi jodoh 🙄
RT @sidchan: Tadi pergi 7e, nampak budak nangis nak beli coklat, tapi mak dia tak bagi. Aku tak sampai hati, aku beli coklat tu. Aku makan depan dia
first time orang call nak jual insurance tapi dapat bagi alasan yang tak tipu sebab nak kena pergi meeting. haha.
SEPATU BUSCH URSA SERIES MAN BOOTS OR... https://t.co/sjzTYuedFc
RT @anggiarfiansyah: Gak ada niat sedikitpun pengen cari pasangan yg mau diajak susah, Karena itu sama aja doa untuk kita susah terus :))
RT @ohmy_media: Bangun tidur je , check phone. sedarlah sikit diri tu dah tak berpunya , siapa yang nak cari. check nadi sudah , hidup lagi alhamdulillah
Jual Peninggi Badan Tiens Asli, WA: 085710299177 - Line: @TQH3001H #PeninggiBadan #Original
masih bingung beli army bomb ver 2 atau you never walk alone album
@Nat_JKT48 mau dateng tapi lg ga sempet 😩 eh udah beli baju imlek belum? 😛
Single itu bukan berarti gak laku, tapi bisa aja lg mau sendiri, mau bebas, mau banyakin temen & mau cari yg lebih baik & yg lebih tepat. :)
Motherboard IP pulak rosak, hahahaha !! Nak mintak beli IP7 barangkali ni 😂
RT @Farddmottidin: Siapa yang still cari baju kahwin sepasang dengan pengantin. Boleh follow Suffian Tugiman kat insta. 3k siap amek t… https://t.co/gLhWnHBCvy
RT @xfieq: Kawan abang ckp nak cari calon isteri kena tengok cara dia makan aiskrim, kalau kita terangsang tengok dia makan, she's the one. Betul ke?
RT @song_yaa: Sesiapa rasa duit dia ada lebih boleh lah datang beli jualan makcik ni kat ZamZam arabic food depan mega @KuantanTV https://t.co/j0m9TN72E5
Harini beli MAC, minggu depan jadi MUA. https://t.co/8flV2ndFvl
RT @deanna_niki: True, but loyalty also plays a part in this whole merajuk situation thing. Girls can't always cari another boy to p… https://t.co/RAfuLEldYn
RT @deanna_niki: True, but loyalty also plays a part in this whole merajuk situation thing. Girls can't always cari another boy to p… https://t.co/RAfuLEldYn
RT @Abggaram: Bila perempuan tengah "badmood",jangan kau kacau. walaupun nanti kau senyum pun, dia rasa kau annoying.rasa kau cari gaduh. hati hati
maafkan aku addam...pasai tuttt aq xley bantu....bertahanlah....mak hg dah pesan jgn beli kat hg
RT @nrlthah_: Ada orang cari kau bila dia rasa dia nak something or nak minta kau tolong dia. So jangan simpan dia lama lama dalam hidup kau.
Di youtube banyak om, cari aja https://t.co/Q6ZQpZPOa2
Whatman 2800-300 High Performance Cel... https://t.co/uBra1RYpFe
RT @Abggaram: Bila perempuan tengah "badmood",jangan kau kacau. walaupun nanti kau senyum pun, dia rasa kau annoying.rasa kau cari gaduh. hati hati
@tunputry_ taknak 😂 mahal gila kot mcm tak worth it. Better beli benda lain i guess.......
Gak usah ngegalau mblo, mending cari kesibukan. Ngitung bintang pake kaki misalnya~