JualBeli

@jk_thebrat Bahahahaha aku lg ngumpulin buat beli yg S grade 😂 yaampun si juki emang wkwwkwkw Bhaha kakshen maen yg easy apa normal nih?
@fareezakmal Cari area bukit setongkol/bukit ubi.
RT @paduka_nadzren: Kejadian lepas jumaat tadi. Anak bakar rumah sebab tak dapat duit dr mak nk beli 'ubat' .. punah jahanam melayu ang… https://t.co/8zVC5cWV5g
Tu éveillés la conscience tu es devenu pasteur ?? https://t.co/bJESRnbCMI
Jangan terlalu cakep kalo cari pacar, nanti di tikung orang loh
Jual Pil Setan, Buruh Tani Asal Ngantang Diciduk Polisi https://t.co/LmbuItPEFj via @malangvoice
RT @Lk30_: aku suruh la beli yang kecik punya sementara nak habis final exam ni, sampai sampai strawberry la sial🖕🏻haram jadah… https://t.co/CcnlwfwUcY
RT @NoorIrwann: Even Mulut cakap move on But Hati & otak , still fikir benda yang sama Better kau berubah diri sendiri. Yes Meman… https://t.co/CIuot2ii1P
RT @NetizenTofa: Kalau logika saya, Parpol (Sekali lagi PARPOL) yg cari duitnya kayak @psi_id ini, malah rawan (sekali lagi RAWAN)… https://t.co/qkxJHHlSll
RT @iamminJalil: PD TAKDE PAPE PD TAKDE PAPE PD TAKDE PAPE PD TAKDE PAPE PD TAKDE PAPE PD TAKDE PAPE PD TAKDE PAPE PD TAKDE PAPE PD… https://t.co/oCfiXJbtRS
RT @baejinsthetic: funny things happened yesterday outside the venue, there's an uncle yelling "KANG DANIEL HANDFANS RM5, KANG DANIEL… https://t.co/cJ8UvIxgtw
Niatnya Beli Es Krim, Ketika Dibuka Keluarga Ini Kaget Lihat Isi di Dalamnya yang Malah Begini! https://t.co/CeuqCQwtYQ via @TribunWow
RT @asrulmm: "Apa salahnya graduan jual nasi lemak? Aku dulu tahun 1997 jual burger je lepas graduate..." "Tahun 1995 aku dapat… https://t.co/MyXbIzIdZ1
RT @leonisecret: @budimandjatmiko Ah cari masalah aja abang satu ini. 😤
RT @pedoqpop: Also, derma juga sorang seringgit dekat acc maybank pedoq untuk pedoq beli pc! Hanya rm4000 diperlukan, bukan nak pc bangsawan pun
Jual Buku Emha Ainun Nadjib; Surat Kepada Kanjeng Nabi - Buku UIN | Tokopedia https://t.co/LzUboSab7Uhttps://t.co/kYRiRwfHEe
RT @NoorIrwann: Even Mulut cakap move on But Hati & otak , still fikir benda yang sama Better kau berubah diri sendiri. Yes Meman… https://t.co/CIuot2ii1P
Im so glad the other day mak sempat beli satay cik usop (if ure looking for da best satay in sarikei, here it is!)… https://t.co/9bmy6X6W4l
Makim susah deh beli mainan import @bajubolapalsu 🤧😢 https://t.co/LXYZNVWHBU
RT @khairul_hafidz: Nak ajar orang turun berat, ajar gaya hidup sihat, bukan ajar ambil produk. Dan bukan juga ajar gaya hidup sihat,… https://t.co/yc8AJuBLT4
RT @NoorIrwann: Even Mulut cakap move on But Hati & otak , still fikir benda yang sama Better kau berubah diri sendiri. Yes Meman… https://t.co/CIuot2ii1P
RT @yipas: malay girls: omg kat Malaysia susah betul nak cari bathbomb kena order bagai 😩 also malay girls: *takde bath tub kat rumah*
Takde orang dah beli minyak gamat zaman sekarang ni. Semua orang dah mampu gi klinik and yang tak mampu pun dia bol… https://t.co/IINmOW2FYp
Jual Follower Bot ( Pas if ) via pulsa. 1000F-10rb 1500F-15rb 2000F-20rb ". SMS 085646918474
7. SIKAT BIBIR ???!!! Gue iseng waktu itu beli sikat gigi buat anak kecil. Kalo gue sih cara gosoknya ya pelan-pel… https://t.co/0OXQYFre7I