JualBeli

@maryamarzuki Tp i takde org cari urm
@xoloveresti Jangan,,, Jangan mas Lee Min,,, Yg ini musuhnya berat bgt, cari pemeran lain aja 😂
RT @hamzi_azhar: Salam gais! Mintak tlg rt. Aku nak cari pakcik ni. Gambar dia kat Madinah yg 2 tahun lepas aku lupa nak kasi kat an… https://t.co/Rx163mTwcr
RT @hamzi_azhar: Salam gais! Mintak tlg rt. Aku nak cari pakcik ni. Gambar dia kat Madinah yg 2 tahun lepas aku lupa nak kasi kat an… https://t.co/Rx163mTwcr
Ingin beli BH online ? follow aja @JualBH
RT @_TNIAU: 1. Coba sesekali dtg ke sana, masih ada kantor TNI AU di sana (Potdirga), dan ada plang “tanah milik TNI AU” 2. Co… https://t.co/gHPL9Zk8BG
RT @takenotegais: 3 tips untuk tidak/mengurangkan benci pada seseorang. 1. Jika dia buat 1 keburukan, sentiasa cari 1001 kebaikan di… https://t.co/UjDz2DF12Z
RT @lawaktahapdewa: Apa benda doo gaduh pasal iphone ngan android? Tak matang sia. Pakai la phone apa pun, asalkan jangan lupa call mak… https://t.co/CwQCdlQoCU
RT @nakbebel: Saya tak cari yang sempurna untuk bersama saya, Sebab saya hanya perlukan dia yang tahu kekurangan saya tapi tetap nak bersama saya
Jual Smart Detox di Kebayoran Lama Selatan WA 0896 1000 7713 https://t.co/I73bue8fFw https://t.co/k1PqleD0us
aku dahla stress dgn seni. cari pasal lak ha. babun betul
RT @humanxsick: "orang kata,kalau suka confess. " At least bila dia reject kau boleh move on,cari ganti. Life is too short to stay… https://t.co/ucQyMur8RL
RT @hamzi_azhar: Salam gais! Mintak tlg rt. Aku nak cari pakcik ni. Gambar dia kat Madinah yg 2 tahun lepas aku lupa nak kasi kat an… https://t.co/Rx163mTwcr
@IndosatCare saya beli kartu baru dengan data internet 30GB, mengapa internet nya tidak aktif? Bagai mana cara mengaktifkan nya?
RT @hamzi_azhar: Salam gais! Mintak tlg rt. Aku nak cari pakcik ni. Gambar dia kat Madinah yg 2 tahun lepas aku lupa nak kasi kat an… https://t.co/Rx163mTwcr
RT @hamzi_azhar: Salam gais! Mintak tlg rt. Aku nak cari pakcik ni. Gambar dia kat Madinah yg 2 tahun lepas aku lupa nak kasi kat an… https://t.co/Rx163mTwcr
RT @thefaizibrahim: Ramai betul orang tanya bila aku nak kahwin. Aku rasa, dah tiba masanya aku cari pasangan hidup. Hmm.
@askmenfess Saya user iphone. Satu hal aja sih pakai iphone kalau udah aktifin icloud ingat2 pass nya. Soalnya kala… https://t.co/GB0LkMp6Cb
Mimpi indah malam tok sebab makcik jual coconut tea madah Fadlee handsome and wife nya macam orang Arab! Okay lah. HAHAHAHA *kembang idong*
@minatozaking Iya mau cari suasana baru hehe
RT @hamzi_azhar: Salam gais! Mintak tlg rt. Aku nak cari pakcik ni. Gambar dia kat Madinah yg 2 tahun lepas aku lupa nak kasi kat an… https://t.co/Rx163mTwcr
Ayat jual kat group. Hehe. Settled jualan.
RT @hamzi_azhar: Salam gais! Mintak tlg rt. Aku nak cari pakcik ni. Gambar dia kat Madinah yg 2 tahun lepas aku lupa nak kasi kat an… https://t.co/Rx163mTwcr
RT @Lucaspeebo: Tak kisah kalau kawan kau photographer, designer ke, copywriter ke, buat kad kahwin or offer any service or jual an… https://t.co/TlxeYfCniF
RT @jeric_haiqal: Kmk ada jual moto .. kawasaki 250cc .. RM26000 jak . Rt please. Kat Samarahan , Sarawak . Harga boleh nego. Mun be… https://t.co/G47cRxgz01