JualBeli

RT @Hafizmujar: Beli sandal harga RM27.50 Me : Bayar kat casher note RM50, ermmm balance tu you simpan ya Casher : ??? sambil hul… https://t.co/PDJFog6jRu
@manusiawortel Cari selingan aja jd kalo seungcheol lg nga ada tetep ga kekurangan kasih sayang : (
Sherap ni punya nk cheesebomb tu smpai suruh shikin pm kt ig tanya harga then skrg dok kumpui duit nak beli nanti 😂😂
RT @IzwanHs: Cikgu baik hati. Beli 55 pasang kasut untuk anak2 murid2nya selepas mendapati 47 pelajar disekolahnya masih memak… https://t.co/MKapp2jS04
RT @nakbebel: Anda rasa mata anda tajam? Cari ni benda tersembunyi. https://t.co/y7TCWpyWhA
RT @Humanxsick: Jagalah mata anda. sekali rabun menyesal seumur hidup. awek hilang boleh cari, nikmat mata hilang , rugi.
@rlthingy iye tmn w punya libom, pake iphone, jalan2 ke koreya dan bisa beli album bts tp pake bidikmisi huhu tercengang q
RT @httphurts: Tak payah paksa dia sukakan kita , kalau dia suka kita dia akan cari . Kalau tak , you boleh start move on cari lain .
RT @miss_smila: Orang zaman sekarang ni kan cakap "i love you" tu macam cakap "hello" je dekat semua orang. Makin hari makin susah… https://t.co/ndJADigBPM
Terus malah beli es. Nice try chiii besok padaal nguli
RT @arilshah9618: Ada student x prnah kisah pn member dia pakai phone baru,beli baju baru,keluar travel stiap kali cuti,lepak tiap2 m… https://t.co/efxX9zC8GR
RT @shewasokay: Ada orang dia bangga ego dia tinggi, aku tak faham kenapa dia bangga sangat. Bangga orang cari kau instead of kau c… https://t.co/53KZ7ID1ZP
RT @__fira: apa masalahnya sekarang pasal masuk watson????? aku nak beli pad kat mana lagi cb????? kyochon???
RT @qitmr: Cara bikin fake news yang menyebabkan sedunia bisa mengecam pada sesuatu dan juga bisa dipake buat cari donasi, tru… https://t.co/k90KkZqoRn
RT @_ellintan: Korg 😭 My dearest friend & her family kena halau from house & now terpaksa tumpang rumah orang 😭 Diorg dh jual most… https://t.co/e7B629Rhea
@aegiyuno aku bantu jual aja sini. mending duitin aja si jungwu
RT @ariel_heryanto: Lulus SMA, saya daftar universitas. Pernah ditolak karena ras. Lulus studi doktor, cari kerja sbg dosen. Gagal, kar… https://t.co/FK84c6JCdw
RT @exwhyzac: Sapa duduk Seremban? Ni Aku ada jual durian crepe gebu gebas macam Sherry Alhadad. Satisfaction guaranteed! Deliver… https://t.co/EFYQO6yl1y
RT @arilshah9618: Ada student x prnah kisah pn member dia pakai phone baru,beli baju baru,keluar travel stiap kali cuti,lepak tiap2 m… https://t.co/efxX9zC8GR
RT @MauKerjaMY: Rupanya boleh je tukar tiket flight airasia secara online. Selama ni tiket biar burn macam tu je dan terpaksa beli… https://t.co/S7r8ZlXnL8
@NIGHTCITYxCLSD Beliin hp baru dong. Duit gw abis buat beli suplemen peninggi badan
RT @__fira: apa masalahnya sekarang pasal masuk watson????? aku nak beli pad kat mana lagi cb????? kyochon???
RT @IzwanHs: Cikgu baik hati. Beli 55 pasang kasut untuk anak2 murid2nya selepas mendapati 47 pelajar disekolahnya masih memak… https://t.co/MKapp2jS04
RT @ajelannidris: Dia betul betul dapat cari yal 😂 https://t.co/8mcxZbupfC