Isfahan

Tweets about a recent trend: Isfahan

برگزاری همايش بزرگ پياده روي بابا بزرگ ها و مامان بزرگ ها در جاده سلامت اصفهان https://t.co/XqSAUG7wCm #اصفهان #Isfahan #Iran #ایران
Iran: Erster Krankenwagen auf Schienen in Isfahan hergestellt https://t.co/H0sjM80U5l
مناسب سازی پیاده رو های خیابان های بزرگمهر و هشت بهشت شرقی https://t.co/KDWN6nabBQ #اصفهان #Isfahan #Iran #ایران
برگزاری همايش بزرگ دوگانه دوچرخه سواري و پياده روي خانوادگي https://t.co/Fc6viIwH3l #اصفهان #Isfahan #Iran #ایران
What the hell
ايده هاي خلاقانه عمران شهري در برنامه «ايده شو» مطرح مي شود https://t.co/2Zfv14QUsT #اصفهان #Isfahan #Iran #ایران
دگرگونی های عمران شهری دستاورد مهم انقلاب اسلامی است https://t.co/Ji1Fc4CNTV #اصفهان #Isfahan #Iran #ایران
خودباوری ها پس از پیروزی انقلاب اسلامی باعث رونق خدمات عمران شهری در اصفهان شد https://t.co/EKxce1JCA0 #اصفهان #Isfahan #Iran #ایران
Al-Sadd - Al-Shahaniya 3.5üst Al Wasl - Al Wahda kgvar Saipa - Foolad 2.5 alt Paykan - Isfahan 2.5alt Oran 4.4
پیشرفت 95 درصدی آزادسازی فاز یک بدنه سازی شرق چهارباغ https://t.co/nOIbJAsVGL #اصفهان #Isfahan #Iran #ایران
برید کنار مسیح اومد (@ Vank Cathedral in Isfahan) https://t.co/qrH4vCJHSR
Penat laa member tikam belakang macam ni👌🏻
RT @TakSentapEh: Jangan cabar kesabaran seseorang yang betul betul sayangkan kau. Once dia penat, dia takkan pandang kau balik. Padan muka kau.
RT @mhmd_ekmal: Dah umur 21 tapi still mintak kebenaran dari parent kalau nak keluar. Bukan bermaksud 'anak manja' but its just a matter of respect.
RT @amrfrs: Idola aku ni. Saper yg tak kenal ni la Syeikh Misyari Al-Afasy, suara merdu bakhang kalah azlan, akim, black, hazam… https://t.co/QQVhTWr2zb
RT @Frdausx_: Babi. menyirap pulak bila aku baca. amau amau tok hang https://t.co/N0nGAsBy7M
RT @iTwitlawak: Cikgu: "Siapa dapat jwb soalan saya lepas ni, dpt balik awal." *Baling beg dkt luar* Cikgu: "Siapa baling tu?" Me: "Saya, bye balik dulu!"
RT @ImNaimm: HAHAHAHAHAHAHAH terhibur aku https://t.co/7Uin1uBy8S
RT @iTwitlawak: Ni dah kenapa ni 😂 terhibur pulak. https://t.co/hpfEscyRA8
RT @suhaimyharun: Kalau hati tgh sedih, jgn tambahkan lg sedih dgn cara stalk ape je pasal dia. bertambah pelik2 difikirnye nnty. sibukkan diri bende lain je.
RT @suhaimyharun: Sebelum nk buang fikir 2,3 kali dulu. https://t.co/MzHkjSpBmQ