Graduasi

I am so happy with the 'Graduasi Day' at my school.. All the performers- haifaa, feisal, dania, hui chi, and ka zhi.. they all the best.. everything that they did will make me crying as we all will leave our school.. good luck for our SPM 2009. Hope we will success in our SPM.. straight A's + in SPM..

Wehhh tu baju aku masa graduasi form 5 😭😭 @AiniNaswal @aina_naxx https://t.co/olaOfhbONU
harap ipb invite martin garrix time majlis graduasi
RT @imsaFPM: Hashtag untuk Majlis Pra Graduasi pada malam ini ialah #mpgoscars 😻
RT @imsaFPM: Hashtag untuk Majlis Pra Graduasi pada malam ini ialah #mpgoscars 😻
RT @imsaFPM: Hashtag untuk Majlis Pra Graduasi pada malam ini ialah #mpgoscars 😻
Hashtag untuk Majlis Pra Graduasi pada malam ini ialah #mpgoscars 😻
Genap 3 tahun arwah atuk meninggal. Sedih tkdpt share hari graduasi tu sama sama. Alfatihah ...
Majlis Graduasi & Apresiasi πŸ’ƒπŸ»πŸ’―πŸŽ‰ https://t.co/6LtEqwtwN1
RT @lette_merican: Menghadiri graduasi anak, Syed Faris Alsagoff di Australian Defence Force Academy, Canberra https://t.co/eXe2xfNwW9
Jangan tanya akulah kalau graduasi or amik result aku lari dari kau.. Sorry. Buat apa jumpa orang yang boleh hilangkan bahagia kita.
Ade pulak graduasi πŸ˜’
@thisisnotyuii ahahhha ayoyyyy...kau pahal x gi graduasi...make up lame sngt lah tu
Rindu time graduasi hm.
@NedySaleha hmm tak kuat tapi i cuba kuatkan sebb nak rasa jugak graduasi lagi sekaliπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
RT @lette_merican: Menghadiri graduasi anak, Syed Faris Alsagoff di Australian Defence Force Academy, Canberra https://t.co/eXe2xfNwW9
RT @nurulimanamir: Mak aku kata suara umar sedap time persembahan graduasi πŸ‘πŸ‘πŸ€˜
RT @nurulimanamir: Mak aku kata suara umar sedap time persembahan graduasi πŸ‘πŸ‘πŸ€˜
Mak aku kata suara umar sedap time persembahan graduasi πŸ‘πŸ‘πŸ€˜
@lette_merican: Menghadiri graduasi anak, Syed Faris Alsagoff di Australian Defence Force Academy, Canberra https://t.co/jQy2JjOlPB congrats
Last call for ajk ajk graduasi plis muncul di ws yaaa sekian
Yg maktab lain ni dah boleh stop post gambaq graduasi.Tlng jgn bagi aku terkenangkan baju biru graduasi yg aku pakai dulu tu.jeles fhm dak 😣
Menghadiri graduasi anak, Syed Faris Alsagoff di Australian Defence Force Academy, Canberra https://t.co/eXe2xfNwW9
ushhhh , canselor MSU yang bagi aku time graduasi sekolah dulu datang dari UKM yee 😍😍
@NFBM__ vid graduasi? Nk ugk nemi