Faizal

Tweets about a recent trend: Faizal

RT @HasrulRizwan: Sukar menyangkal kehebatan video klip terbaru Faizal Tahir - Sejati. Lirik dan melodi yg bagus dan antara video ter… https://t.co/2zuity8ImN
@nabila_najib Sama ngan aku , klau dengar mesti teringat balik . 😂
Aku bukan robot yg bisa di jalankan seenaknya...
@faizal_jaihoo @KucingPutih1912 @aizzatalias ehemmm ehemmmm... Oooooo oooooo nak singkirkan akuuu 😤
@faizal_jaihoo @KucingPutih1912 @ncfaiz hahahahaha... Okayyyy okayyyy.. Selagi tak nikah boleh join 😙😙😙
@KucingPutih1912 @aizzatalias @ncfaiz Hahaha kita tak leh singkir kan hapis , papepun dia kena jadi guide tour jugak disamping ijat haha 😂
🍙🍙 (with Faizal at Sushiku) — https://t.co/rtmRC1HPXC
@aizzatalias @faizal_jaihoo @ncfaiz Hahaha. kalau yang bujang..apis tersingkir la jat
Semua lagu faizal tahir ngam . Auch
RT @HasrulRizwan: Sukar menyangkal kehebatan video klip terbaru Faizal Tahir - Sejati. Lirik dan melodi yg bagus dan antara video ter… https://t.co/2zuity8ImN
@faizal_jaihoo @KucingPutih1912 @ncfaiz ini khas bagi yang bujang je Jai 😂😂 Hahahaha.. Jommmm ler...
@AkmalMuslim hahaha tgh ada kerja yg kena buat weekend. Cuti ni pun sebab habaq tiket dah lama beli
@AkmalMuslim tak sure dalam end of March kot. Awat ?
RT @adiputrazuhri: me when someone said aiman tino sings better than faizal tahir https://t.co/1XIIG4Gu1E
RT @HasrulRizwan: Sukar menyangkal kehebatan video klip terbaru Faizal Tahir - Sejati. Lirik dan melodi yg bagus dan antara video ter… https://t.co/2zuity8ImN
RT @twt_loqstaq: loffatah yang riuh bercinta. jep dgn sariyanti yg kawen dulu.. tahniahhh❤❤❤ https://t.co/2jluOrgXmH
RT @girlposts: Teacher: the highest score was a 98 and the lowest score was a 47 Me: what dumbass got a 47 *gets test back* Me: https://t.co/QEYsmRWKhn
Sari yanti cantik...
Followers -2, Unfollowers - 0. I didn't know I was this awesome. Get your weekly stats via https://t.co/bNy1Z7v4Ya.