Daripada

Tweets about a recent trend: Daripada

RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK
RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK
RT @Lk30_: jangan mudah menghukum kalau tak pernah kenal 😒 kenal bukan bermaksud dengar cerita daripada mulut orang tapi daripada sebuah persahabatan.
RT @ezzadeddy: Daripada badmood, sakit kepala, asyik sedih, risaukan org yg tak peduli pasal kau tu, better get something to yourself. Get new experiences.
RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK
RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK
RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK
RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK
Lebih Baik SingLe Tapi Makan Enak Juga Sehat. Daripada DoubLe Tapi Makan Ati ApaLagi Makan Temen.hohoho
Lebih mudah melakukan sesuatu dengan benar daripada menjelaskan mengapa Anda tidak melakukannya dengan benar.
RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK
RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK
RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK
Sacred Marriage - Bagaimana Seandainya Tuhan Merancang Pernikahan Lebih Untuk Menguduskan Kita daripada Untuk... https://t.co/BUdJwXmohi
RT @blontankpoer: kelak, jangan pilih Ganjar Pranowo jadi gubernur. daripada dia bikin ijin pabrik semen lagi di Grobogan, Wonogiri, dll lho... RT jika setuju
Cintailah seorang wanita saja. Dua wanita terlalu banyak. Tapi tiga wanita lebih baik daripada tidak ada.
@renofak07 Daripada luh KAFIR !!!!! Tempat loe sana tuh di NERAKA JAHANNAM...gkgkgkgkgkgk.
RT @AkakTweett: "Eh kenape bf dia handsome gf dia tak" Well said hahaha okaylah tu daripada kau muka cantik takde orang nak. Mulut macam longkang patutlah.
RT @AkakTweett: "Eh kenape bf dia handsome gf dia tak" Well said hahaha okaylah tu daripada kau muka cantik takde orang nak. Mulut macam longkang patutlah.
RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK
RT @Lk30_: jangan mudah menghukum kalau tak pernah kenal 😒 kenal bukan bermaksud dengar cerita daripada mulut orang tapi daripada sebuah persahabatan.
RT @Irnaibrhm: @Norshahida02 idk why i cant . i rasa bila dapat pergi tu la cara terbaik daripada seksa hati and perasaan dia .
RT @JayaYEA: Terus terang, saya salute dg kejantanan #SariRoti. Setidaknya mereka PERJELAS di POSISI mana. Daripada yang ABU2 dan Oportunis.
Daripada bungkus pad masa nak beli, baik bungkus pad yg dah pakai tu. Ni tak, buang merata. 🙄
RT @jaycvevo: apa yang lagi pedih daripada kena palau/bluetick dengan member kat whatsapp? https://t.co/MVP85YQClK