Chong Wei

Tweets about a recent trend: Chong Wei

@fahmy1902 tan wei chong, fahmie ahmad, chong gou zhang tu lah legend. Aku sampah sarap je, mie. Talent tkde peneman hidup pun tkde wew
RT @Neelofa: Jutaan tahniah kepada Dato Lee Chong Wei! Anda sumber inspirasi!
Rakin Lee Chong Wei (@ Badminton Hall in Bayan Lepas, Penang w/ @syafiqdarus @AhmadAfiqHamid) https://t.co/GEGot4zAP5
The good news is Lee Chong Wei & Lin Dan's upcoming badminton match is going to be held in Kuching here in April. Sth to look forward to. =P
@cbhrsdrjm layan la.wak tujikan bual2 sambil tengok badminton. Gua caya dia peminat no.1 chong wei
Ada sapa2 area kl/pj yg boleh main futsal pukui 1 nnt? Lokasi dkt lee chong wei sport center, pj. Klu ada dm
RT @amrlarrsyd: Rakyat malaysia memang rata rata sama je, Chong Wei kalau menang ha trending la dkt twitter. Bila kalah, dah tua la, dah patut retire. ButoπŸ–•
RT @_IKUY0RIH_: Lee Chong WeiιΈζ‰‹γ€η΄ ζ™΄γ‚‰γ—γ„πŸ‘ https://t.co/QdSggW7awj
RT @MalayGAG_: Chong wei punya skill tu sampai Chen Long pun geleng kepala hahaha https://t.co/uNOzLssANg
RT @_IKUY0RIH_: Lee Chong WeiιΈζ‰‹γ€η΄ ζ™΄γ‚‰γ—γ„πŸ‘ https://t.co/QdSggW7awj
RT @ES_TokGajah: Lee Chong Wei ni definisi sebenar "Otai Masih Berbisa".
RT @_IKUY0RIH_: Lee Chong WeiιΈζ‰‹γ€η΄ ζ™΄γ‚‰γ—γ„πŸ‘ https://t.co/QdSggW7awj
RT @amrlarrsyd: Rakyat malaysia memang rata rata sama je, Chong Wei kalau menang ha trending la dkt twitter. Bila kalah, dah tua la, dah patut retire. ButoπŸ–•
RT @_IKUY0RIH_: Lee Chong WeiιΈζ‰‹γ€η΄ ζ™΄γ‚‰γ—γ„πŸ‘ https://t.co/QdSggW7awj
Four-time All-England champion Datuk Lee Chong Wei ready for 12th Malaysian Open title. #MalaysiaBoleh #badminton https://t.co/guRqjAqzyS
See what our Legend, Lee Chong Wei had to say after his recent victory at the All England 2017! See what he had... https://t.co/XA3Qz8HHVk
@_esfrj aok prgi ku, free maa πŸ˜‚πŸ˜‚ rugi worr sik prgi merajuk chong wei kelak
@_esfrj patah balit beli k aku oii, mok nyuroh chong wei sign kelak πŸ˜‚πŸ˜‚
RT @iloveyouIPOH: Datuk lee chong wei ni lawan pemain muda dari China boleh la. cuba lawan JDT tengok. #AllEngland
RT @zaidnabilzakuan: Dua orang lagi legend sukan negara Datuk Lee Chong Wei & Farah Ann Hadi #Negaraku https://t.co/adTdXiVsed
RT @_IKUY0RIH_: Lee Chong WeiιΈζ‰‹γ€η΄ ζ™΄γ‚‰γ—γ„πŸ‘ https://t.co/QdSggW7awj
Rakyat malaysia memang rata rata sama je, Chong Wei kalau menang ha trending la dkt twitter. Bila kalah, dah tua la, dah patut retire. ButoπŸ–•