Chad Henne

Tweets about a recent trend: Chad Henne

@bassesbasta Stämmer analogin också med att det är den man som tjatar mest & trycker sig på henne vinner? Mäns mentalitet = sperma.
Blir arg när folk ger likes på en bild där en person säger att hon saknar att vara sjuk och ätstörd. Fattar ni inte att ni uppmuntrar henne?
@eeriedearie Förstår. Tror problemet ligger hos henne och hur hon känner för sina egna resultat och förmåga. Inte lätt för andra stödja då.
Att en av världens coolaste fyller år idag? Att vi är blessed med att känna henne? Att hon finns på jorden?Grattis bästa @kaosteorin 💕💐
@Erik21984 @interasistmen @ekuriren Ok, och "antietablisemanget" tycker det är helt ok att ge sig på och trakassera henne?
Vad glad jag blir när jag läser om Henne https://t.co/SZnaAN5JRD
Jetzt schneit es hier halbe Taschentücher. Fick die Henne wollt ihr mich verkackeiern?
@pippiglassbil jag har lagt till henne på mitt nystartade insta. Hälsa henne så varmt ❤
RT @AboulmichLeb: @fatafit666 @PamoSweet ma henne men yawm yawmoun ser2in el dawle w ma3am yedfa3o
@snyggbonde om det nu inte är patriarkatet som har gjort henne galen.
@Fenjima Alltså hur tänker folk? "Hon har en annan åsikt än jag, så jag ringer och trakasserar henne". Vilka idioter...
Min tjejs hyresvärd är rasist, skickar sms till henne om hennes blattekille som suger ut hennes ekonomi, muslimen som ränner omkring.
RT @PatrikKronqvist: Underskatta inte Margot Wallström som diplomat. Nu har hon enat fraktionerna i Judiska församlingen - mot henne.… https://t.co/gi8vTIufqP
@KModig men vi vet ju att Hillary Clinton kommer vinna. Finns ingen som kan mäta sig med henne. Förutom Bernie då.
RT @PatrikKronqvist: Underskatta inte Margot Wallström som diplomat. Nu har hon enat fraktionerna i Judiska församlingen - mot henne.… https://t.co/gi8vTIufqP
@Pandagrrl Vi kom överens om att det vore dumt om jag åkte fast för att ha kvävt henne med kudden, eftersom jag måste hem och mata katterna.
RT @glasklart: @maja_julep omg jag tänker så om min katt sååå ofta. Får SJUKT dåligt samvete av att lämna henne ensam pga det.
@abidraja @Aftenposten Hva med å få henne ut av regjeringskontorene da? :)
Sjukt nöjd att jag kände igen henne också när hon hälsade. Det kan ju bli rätt awkward sånt där.
Idag ska jag hem till min mormor, äntligen. Ska fråga henne om allt jobbigt i livet, så har hon nog svar.
@nickiednaj jag doooooooog Edna HAHAHAHAHAHAHHA Vrf knullar han henne då när hans ens inte vill ha a midget CHILD :(???????
RT @Yan_Boriz: Inte för att skryta men...en skitsnygg tjej kom fram och kysste mig på pubquizen igår! Jag gjorde givetvis det enda rätta och anmälde henne.
Maken har gjort en vasektomi men inser att frun är gravid – då skriver han ett brev som chockar henne… https://t.co/wJGRRw4ocp