Cassies

Tweets about a recent trend: Cassies

@safi_cassies selagi tak usik bb ke winner ke tkpe πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
@nazirah_aainaa aah dah 6, tu awani baru post..sedih dengar :(
RT @501Awani: #AWANInews [LAPOR LANGSUNG] Kebakaran Hospital Sultanah Aminah: Enam orang meninggal dunia - Bomba… https://t.co/JxNbrbrfv8
@safi_cassies sy bc td yg diorg selamatkan 6 org. 1 selamat 5 maut. Kalau plus yg last td maut jgk jd 6 org la.
RT @Dorami_bang: Conscripted Policeman's service term is 21 months.
RT @Dorami_bang: TOP registered for conscripted policeman selective examination to fulfill military duty. Official results will be out in Nov. 11
@pxaceminusone yup kalau baca kat sites2 korea, ramai xleh nak masuk dgn BTS ni sbb fans diorang..kesian betul
@safi_cassies tula patient2 ICU tula.. trperangkap kat situ, asap dh tebal
@SaadahBohari ouhhh paham paham..ni NST cakap ade yg meninggal tp xtau la berape orang sedihnye
@safi_cassies play victim kuat ni. Jgn buat kwn army ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ kesian. Sbb fandom, org tak suka bts nnti.
RT @bombaJBPM: 25/10/2016: SUSULAN KES HOSPITAL TERBAKAR DI JOHOR BAHRU - Mangsa terakhir telah dijumpai maut #BOMBA
@safi_cassies hahahahahahha tak matang la. Army pun tak habis bts legend, king pesemua. Saja buat fandom lain marah. Tak memasal πŸ˜‚
@safi_cassies x pernah keje tp slalu gak gi stu plus umah pun dekat la jgak
RT @NST_Online: [UPDATE] Five patients dead in fire at Sultanah Aminah Hospital, JB: Johor Baru Selatan police chief… https://t.co/uZr5IQ0wrP
@SaadahBohari Allah nauzubillah kan kalau betul..adah pernah kerja situ ke?
@safi_cassies memori lahir kat situ, sedara sakit semua, arwah adik dulu pun bawak kt hosp ni
@pxaceminusone gaduh bende2 kecik tp kuasa fandoms, jadi besaq laa..nanti army ckp diorang adelah victims ler ishh mengarut banyak
@safi_cassies dgn wad bersalin sekali sbb dekat2 situ. Tp x tau la sahih ke x,tgok la berita nnti.. sedih dgr sbb hosp ni bnyk memori
@pxaceminusone samela bias mmng kat BB & YG artists..biase laa, color lebih kurang samela, pastu army x habis2 kate diorang break records la
@SaadahBohari Allahurabbi sedihnyeee betul kee ni? masyaAllah