Betina

Tweets about a recent trend: Betina

Aku mental betul lah dengan betina ni ey macam mana aku boleh kawan dengan dia eh 😒
@NurulRosman baby tu betina kan ? Selalu jantan kena sebab gaduh. So hati hati lah. Even vaccine tak boleh prevent sporo
Burung Bluebird jantan akan melukai pasangannya bila si betina berselingkuh dengan burung pejantan lain.
Ni bukan kes putus cinta nk kelar" tangan Tapi tercurang dengan kucing betina lain ha mendapat la cakaran maut 😌😂😂 https://t.co/jd0ir55X1H
RT @MynameUcok: Kuda betina vs jantan RT @VerYanan: Mahasiswi cantik main kuda-kudaan #bokep #ngentot ah ah ah https://t.co/ZIvbzFoozj
Aku sumpahh kau jantan jadi betina 😑 https://t.co/12xanYzn5i
@kiddyeojx hem cebong betina :))
VIDEO: Semula Dikira Cacing, Begitu Ditarik, Di Hidung Penyu Betina ini Ternyata Ada. . . https://t.co/PlsZP5tllR … https://t.co/n4hPKEL9Ni
Jerry mcm singa betina suda aku tgk 😂😂😂 tinggal ekor ja tetinggal bulu... kuang3 https://t.co/dKXDfJuD3x
RT @infoLengkap: Katak jantan yang dikebiri (potong alat kelamin) akan berubah menjadi katak betina. [wikipedia]
Katak jantan yang dikebiri (potong alat kelamin) akan berubah menjadi katak betina. [wikipedia]
Sapi betina menghasilkan sekitar 200.000 gelas susu sepanjang hidupnya.
RT @infoFAKTA: Kambing jantan lebih bau daripada kambing betina. Semakin bau kambing jantan semakin disukai kambing betina.
@Betina_Alexis told you mananalo kayo :) Pakita niyona tama kami ng binoto ha! Good luck :) at be wala pa rin akong picture kasama crush ko
11. Berat dewasa 68-91 kg (Jantan) dan 36kg – 63kg (Betina), tinggi ideal kambing ini 81 cm dengan berat 61 kg
@mferian_ turu di semvak betina yesss
betina e barbara melhores pessoas
10. Jantan maupun betina betinanya bertanduk.
HAHAHA, BERAPALAH AGAKNYA COMMISSION KAU DAPAT NI? DAPAT DOSA TAK? KEMAIN BETUL DEFENSIVE. ADA PULAK AKU MAIN2 PANG… https://t.co/Iq7a8gnHTA
Dalam kondisi optimal, seekor kecoa betina dapat memproduksi dua juta ekor kecoa dalam satu tahun. #follback
RT @0Sumo: Ikan badut memiliki kemampuan untuk mengubah jenis kelaminnya. Jika betina mati, ikan jantan akan berubah seksnya dan kawin dgn jantan lain.