Agak

Tweets about a recent trend: Agak

RT @_Mamiemelambong: Dear sahabat, aku tau niat kau bergurau. Tapi bergurau agak agak ah. Hati aku ni bukannya ada salutan lemak babi campuran bancuhan simen ! 😌
@womanfeeds kalo mau muka keliatan agak cerah coba pake warna2 coral gt nder hehe it works on me
@amretacahya Hujan rasa timur jauh itu agak asem keringet pasti ya nggar 👌🏻
RT @brgsjks: Jangan lupa malam ni #RempitSampaiLangit yang merupakan filem terbitan Suhan Movies under Boss Rosyam Nor yang sang… https://t.co/XAXo5gr1up
RT @HeyFirdaus: @kqwim @pedoqpop @CaliphBuskers maslan betul la kau ni. dasar bebal punya orang. Nak buat lawak pun agak agak lah. Bodo
@Neng_Zepret maaf ya neng! mungkin kemaren gw agak kasar sama kamu soalnya gw kebawa emosi itulah kelemahan gw sela… https://t.co/B085pPd9Nj
@devyrida02 Okay kak mgkin agak malam ya 🙏🏻
but I am surprise when I knew that you know if I am not well, huhuhu, how come you know? I have tried to cheers up… https://t.co/7yIoHCDDWf
Gimana pandangan cewe putih terhadap cowo hitam tapi ga hitam banget … — Lebih baik sedikit agak PD daripd minder:) https://t.co/DNJdG2J0iV
Aku dah boleh agak Jaan Punching Bag tu fake story. Agak2lah. Merepek2.
Hukum alam atau apa yang namanya jisung kelakuannya kenapa pada agak agak ya. Mereka seperti mengendalikan dunianya sendiri
Walaupun logatnya agak lucu tapi fasih juga Indonya, plus jago juga badmintonnya, apalagi yang kanan
@chaeyccn Kenapa agak malam tidurnya? Gabaik
RT @khairul_hafidz: Agak tegar. I think it is not about the tips, tapi kesungguhan. Kalau memang bersungguh nak berhenti, boleh berhen… https://t.co/lLArsMPHDY
RT @AGcustomellow: This girl is on Fire! Agak-agaknya berapa JUTA retweet untuk si cantik manis ni? #MissUniverse #Malaysia https://t.co/nd4eZAFLV6
RT @FPL_MY: Pilihan premium : Walker Seperti yg semua tahu, Walker bukan sahaja bagus ketika bertahan, beliau juga mampu melak… https://t.co/KCPfkJUiv3
@viski_pepi Hmm, wa lupa. Depan isi agak ke utara. Yg ada spanduk ijonya. Timur jalan sii
RT @FPL_MY: Pilihan mid : Daniels Daniels antara pemain pertahanan yg mampu menjaringkan goal dan juga mencipta peluang. Danie… https://t.co/kvTrDlvo5d
RT @FPL_MY: Pilihan budget :Joel Ward Crystal Palace masih lagi belum mendapat cleansheet setakat ini. Namun dengan FDR akan… https://t.co/52pNMoP9F3
@penggemarwifi Ngobrol gitu, waktu itu muka dia agak gimana gitu, gue bilang aja 'kok mukanya gitu,lg sakit ya' 'i… https://t.co/EqDFK8YOYr
RT @FPL_MY: Pilihan premium: Ederson Ederson terus menjadi pilihan utama Pep utk menjaga gawang City. Persembahan Man City set… https://t.co/Jcwsg992eP
RT @FPL_MY: Pilihan budget: Pope Pope terus cemerlang menjaga gawang Burnley dgn 3 games straight tanpa dibolosi. Dengan itu,… https://t.co/7Taim2airo
@khrnrzli @farahnuranis_ Agak ah ptg 45mins je farah hahahahahaha
Hopefully dia buang lah wish aku tu 😂lepas lunch kan dia agak bengong sikit 😂
kita yang sekarang adalah wujud dari orang yang kita benci di masa lalu itu agak bener, ya.