Agak

Tweets about a recent trend: Agak

Abis sincia badan agak melebar 💃, pipi cem mirip bakpao 💃, perut smakin buncit 🤦‍♀️
Yang mungkin agak asing itu Seni Gesrek, Seni Bangklung, Seni Dodombaan, Seni Rudat Godog, Seni Bangreng,… https://t.co/NI18UfvJaD
RT @dyanv_: Belajar masak dengan mak, "agak agak je" "agak agak lah" "agak agak tu" "agak agak ni" agak agak agak agak rasany… https://t.co/cvVvB6K91M
@searchingmutual Mute words does exist sist. Kecuali kamu kamu timeline-mu bener bener bersih dan isinya cuma hal-h… https://t.co/LocGyG4Of2
RT @dyanv_: Belajar masak dengan mak, "agak agak je" "agak agak lah" "agak agak tu" "agak agak ni" agak agak agak agak rasany… https://t.co/cvVvB6K91M
Meja seorang doctor dekat klinik. Jarang nampak doctor agak serabut ni https://t.co/bKoNHoTrtX
RT @firdauspeace911: Sapa kenal dia ni ? Shoot Putrajaya haritu saja shoot dia pastu dia pandang terus senyum 😂 Kalau retweet banyak aga… https://t.co/6wjgeLd9bt
RT @serendipiry: @askmenfess Tapi emang ada kota yang bahasa kasar tuh udah jadi kebiasaan. Manggil temen bukan namanya tapi malah k… https://t.co/MrGCVoSZXQ
@maghils Im at level 3 agak la hihi i malu go ent cs ada Ida sia. My idola that hahaha
RT @sha_haniem: Aku tengah makan dekat kedai. Terdengar meja sebelah bersembang. Ada sorang laki (si A) tgh hisap rokok. And dia ag… https://t.co/EKUz7qs21i
RT @firdauspeace911: Sapa kenal dia ni ? Shoot Putrajaya haritu saja shoot dia pastu dia pandang terus senyum 😂 Kalau retweet banyak aga… https://t.co/6wjgeLd9bt
Ini tak separah pastor yg dibacok di Yogya apalagi ustad yg dianiaya di Banten. Meski gitu polisi hrs usut. Jangan… https://t.co/Cdi6puoSiq
Laki i kena add dalam group janda hot secara tiba2, modus operandi - dia add semua no yang lebih kurang sama. Tak a… https://t.co/vItXGvWdtf
Okey first kite desc pasal die ,die dalam lingkungan umur 20-25 tu je yg dapat agak sbb nampak mude sgt,putih gak ah cam ala ala siam kit
RT @ikrarjuang: @TSMusaHassan Alhamdullilah...ramai yg dah insaf selepas pencen dari government. Tak macam parti pas masih lagi dok… https://t.co/xsBTzMV6o1
@faizwahab 8/10 bagi aku..cerita agak slow tapi aku suka..haha
RT @sha_haniem: Aku tengah makan dekat kedai. Terdengar meja sebelah bersembang. Ada sorang laki (si A) tgh hisap rokok. And dia ag… https://t.co/EKUz7qs21i
@koreanthingy Arkasaa. Tp dia agak nyebelin sih heheu. Btw udh sampe chap brp ya kak spl?
RT @sha_haniem: Aku tengah makan dekat kedai. Terdengar meja sebelah bersembang. Ada sorang laki (si A) tgh hisap rokok. And dia ag… https://t.co/EKUz7qs21i
sat balik awai sat jaga sampai malam, tau laa bos pun tapi agak agak laa
@JalanArsenal Lumayan dong Om Ben, bisa beli GK kayak Mattia Perin (muda) ato Guillermo Ochoa (agak tuaan) dan CB b… https://t.co/ZaEz50O2TE
RT @dyanv_: Belajar masak dengan mak, "agak agak je" "agak agak lah" "agak agak tu" "agak agak ni" agak agak agak agak rasany… https://t.co/cvVvB6K91M
RT @firdauspeace911: Sapa kenal dia ni ? Shoot Putrajaya haritu saja shoot dia pastu dia pandang terus senyum 😂 Kalau retweet banyak aga… https://t.co/6wjgeLd9bt
RT @sha_haniem: Aku tengah makan dekat kedai. Terdengar meja sebelah bersembang. Ada sorang laki (si A) tgh hisap rokok. And dia ag… https://t.co/EKUz7qs21i