Ade

Tweets about a recent trend: Ade

RT @nonAngie: Terkutuk lah dia yang menelantarkan peliharaannya 20 ekor anjing tanpa makanan minuman hingga mati.. 😡
RT @HntuKpalTerbng: Aku tak marah pn ble takde jodoh. Sbb aku trime knyataan. Tp mulot ngan perangai ko tu yg buat aku naik darah. Mcm ko sorg je ade prasaan.
@ursyathi ya nenu ade anukuntunna,movie kuda chuseste inka clarity vastadi.inko 2 hrs lo show in CineHub pdtr.🤘🏻
lepastu apis kata mcflurry ade flavour baru,sumpahh sedap gilaa ya Allah,smpi apis ckp nk lagi😂
Excellent, I do miss Rick, Ade owes me far too many beers & can fuck off though! https://t.co/2gUZc4F7RC
ade rse sikit annoying dah ni
RT @lepatpisangg: rindu nak tengok citer ni! nanti ade jodoh kawin ni lagu tema haha https://t.co/aXqriEcUOw
@irascibleathrh aku tak. ade event kt uitm ni huhu
@taeO_ice hahahhahacoiii ! Ade sorg tu dia ckp i buat kwn dia happy sbb kwn dia igt i real. is tht even my fault when i clearly state im not
X nak kawan aku ; Block ig,tw,ws,wc,fb sume acc yg aku ade😛
Gostei de um vídeo @YouTube https://t.co/SA2xM6Urwr Janeiro a Janeiro
Cerita paling sodihh dalam hidup gua kalau ade 10 SYTD pun still tak boleh lawan lagi kayh https://t.co/I7ZxL7nj3z
one person followed me // automatically checked by https://t.co/2pQYLrzuDu
RT @gusmusgusmu: Assalamu'alaikum warahmatullahi wabarakatuh. Selamat pagi. Semoga Jum'at kita berkah dan hati serta pikiran kita cerah.
RT @_Chipwood_: S/O TO ALL MY PIXAR FANS OUT THERE, THIS ONES FOR YOU, #Prom #Ade #Trent https://t.co/tzRuhzmjR0
RT @sahaL_AS: Bershalawat itu pengakuan amal kita tak bisa diandalkan. Butuh syafaat Nabi kekasih Allah, agar kita dikasihiNya jg. Shallu 'ala Muhammad.
@twt_cinta pernah.. byk kali kot..hahah. ade yg sme2 suke..ade yg aku je suke kt die..#mereput je klu mcm ☝
RT @ashleyandsun: how did everyone afford sb vacations? where did all ur cool bathing suits come from? how do u all look so skinny? am i the only one confused
RT @na_dirs: Sampeyan pernah baca kitab tafsir yg ditulis Rizieq Shihab, Aa Gym, Arifin Ilham, Bachtiar Nasir? #cumabaliktanya https://t.co/WLsqR2LJdt