Ade

Tweets about a recent trend: Ade

RT @sillylittlejoe: H&M tengah buat sales gila baby ni. Baju RM10 pn ade. Jangan masuk kalau iman tak kuat. 😭😭😭😭😭 https://t.co/orv6ClagIK
RT @HeyNikki1: #ADE Acute Descrimination Envy Do you suffer from this? #AMJOY https://t.co/sFf7sLFxYN
📷 : Fahri & Ade (with Mimie) [pic] — https://t.co/0DnewfGKlf
membezakan dye lawo siket ade tv lampu terang tak malap and senyap but goyang goyang tetap sama
RT @twt_ipan: setiap kali kita ade "conversation", aku sering tertanya-tanya kali ni punya "conversation" akan tahan sampai bila.
RT @BeritagarID: Menjadi legenda yang dihormati sekaligus dibenci, inilah Fidel Castro, pemimpin revolusi Kuba dalam #Galeri https://t.co/Vk6V43JjRF
[입덕안내서] 지금이 딱! #김영광 에게 입덕할때 https://t.co/VQXld1hIVy
RT @tuanalan51: Macam mane video ni still ade lagi??? Aq dah delete tahun lepas.. yang perempuan tu nana.. budak melaka. Rindu pulak https://t.co/yGohmOTKfn
RT @axmiera: aku kan live in fairytale , acah acah ade pakwe boleh lah . nak betul betul , tadak lah . kris wyf .
@BoluAlege now that's a voice...or should I say a mention, that I haven't gotten in a while
RT @sillylittlejoe: H&M tengah buat sales gila baby ni. Baju RM10 pn ade. Jangan masuk kalau iman tak kuat. 😭😭😭😭😭 https://t.co/orv6ClagIK
Yg depan mata ade Xmau plk..
-adeには直接アクセントがくる。persuáde, parádeなど(!例外!décade)
Sejak bila seh ade ok danceok nih kat mtv lol
Nay, this makes your pictures susceptible to theft or something scary https://t.co/Ui7PVkhrMc
RT @sillylittlejoe: H&M tengah buat sales gila baby ni. Baju RM10 pn ade. Jangan masuk kalau iman tak kuat. 😭😭😭😭😭 https://t.co/orv6ClagIK
RT @MTVBaseAfrica: Levels! King Sunny Ade has been inducted into the Rock n Roll Hall of Fame. https://t.co/oiyo7KcvQj
Aku ade kwn sekali pndg mcm rempit. Muke rempit tu la baru lepas ambik asasi then skrg dh degree. So pengajarannye dont judge face. Haha
@LucyBeresford What if there's no sexual chemistry after you've said I do? What do you do then? It's
ツイート数:1(前日比:0) RTされた数:0(前日比:0) 受け取ったリプライ数:0(前日比:0) いいねされた数:0(前日比:0) フォローした数:0(前日比:0) フォローされた数:0(前日比:-1) https://t.co/LF7ZWeb2BN
Hey, Comrades! When life gives you Lenins, make Lenin-ade! Spasibo i Dosvidanya! https://t.co/fhPnxVRbzt