Ade

Tweets about a recent trend: Ade

@babyiooo ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’ ade je dia ni. Diadapkaki ade tak
jakgi ade lah tu org tanye๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
@afyyqah @anisamalina18 life survival skill goals cam Bear Grylls tu, mane ade dia masak nasi kerabu haha
@Isantichandra90 sama kaak..lg bgadang juga, hehe..
RT @najmahtudiniah: Setiap kesedihan ade kegembiraan. Setiap kegembiraan ade kesedihan. Nite love! ๐Ÿ’–
RT @zulfqr91: "U jangan kacau i, I tgh merajuk ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ " "Tp i ade ur fav food" "Naaaaaaaaaaaaakkkkkk!!!" https://t.co/fW7TNg687S
weyhhh nak abccccc defghijkl ๐Ÿ˜ญ dah lme tak makan ๐Ÿ˜ญ kat melaka nie ade kat mne eh takde spe ke nk bwakkan i ๐Ÿ˜ช
Mohon ade yang simpan kan hard disk tu ๐Ÿ˜ฉ
RT @Dory: me when i'm about to take a test i didn't study for https://t.co/Ubnxbnowfj
โ€œI'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can' #botQuotes
RT @NaimHamly: Raja sehari mana yang tak nampak meriah masa bersanding kalau ade pelamin gini,bole jadi duda dan janda pon nak getโ€ฆ https://t.co/PSiniNuS6x
RT @MamatAlwaysmile: Bile nk ade pasangan pun tk tahu ๐Ÿ˜Œ mungkin tk layak
RT @Carlyyfriees: Y'all set the bar on the literal floor https://t.co/HAPJ4fZhcH
Teringat duk kat ostel dlu. Tgh bring2 otw nk tido. Ttibe bunyi org mcm lpas blari bnfas. Lpstu mmber nmpk ade orgโ€ฆ https://t.co/3GWGdXYQJo
RT @IamRashidah: Rindu yang tkkan henti... selagi perasaan sayang masih ade :')
Can we just take a moment to thank God for blessing the newly weds Vicky & Ade! The wedding wasโ€ฆ https://t.co/hkrHesA0Sx
Suar ah takleh tidur abeh tadi luar tingkap macam ade orang
RT @XavierJeffry: @AmsyarAkid_ aku ade lah. Tak payah nak merajuk bagai
RT @IntEngineering: Vacuum cleaners are expensive, and are not that complicated. Find out here how you can make one out of a plastic boโ€ฆ https://t.co/sbgFqhRiFs