Ade

Tweets about a recent trend: Ade

"@kdramafairy: CAN YOU HEAR ME SCREAMING I'M DEAD crEDITS: chimjjjings https://t.co/HjqYvAKYfK" hancur luluh hati💔 seb baik ade aura❤
RT @PandaGurau: Bila xcari merata jual pisang goreng cempedak di luar pgar ambil galah tlg jolokkan Bila cari, pagar je ade jolok pa dia babi aku stress😖
RT @FerryMaitimu: Hahaha, lucu nih sih ade kecil. ☝️:Satu ✌️: Ahok 👌: Tiga https://t.co/CGd9sH2WcK
Ade laa jugak 2 jam lebih nak lepaskan traffic jam tu dengan laparnye lagii haa x gigil tahan lapar time drive tuu
RT @alongrajalawak: Kawen dulu dik baru boleh sembang...ade yang kena hanger ni kang..😆 https://t.co/BZhSgMfIuy
"Therflawsevn hip-hop ade the flaws in us." Jaron Lanier
RT @Choyoon_Nim: 170226 용극장용 프리파라 뮤지컬 관람 엽실장님 프리뷰 (@2ABLE_ADe) (@2ABLECOMPANY) #엽찡 #귀여워 #씹덕 #내꺼야 우리 엽띠 기엽쥬????? 😍😍😍 https://t.co/3QKBx1s3UD
@Fieny_ ade gak bdak skolah rendah..tpi rmai yg menengah la
RT @alongrajalawak: Kawen dulu dik baru boleh sembang...ade yang kena hanger ni kang..😆 https://t.co/BZhSgMfIuy
RT @PandaGurau: Bila xcari merata jual pisang goreng cempedak di luar pgar ambil galah tlg jolokkan Bila cari, pagar je ade jolok pa dia babi aku stress😖
RT @hxfizh_ahmad: Cikgu suruh melukis time sekolah rendah, yang wajib ade -gunung 2 -sawah padi -matahari celah gunung -awan -burung tah pape -rumah reban
@MrsLipas elehhh padahal sukeeee. nk mention abang kentang ke? hahaha mentang2 ade twittorrrr dah loniii hahaha
RT @azukki_: 今週の見どころ しの「…はい」 竹千代「ごぶうんを」サダヲ元康「はい」 #おんな城主直虎
@ZamirXI @drillzen @hardeyotee @LORD_Obote @hayodave @Ade_LaNa lmaooo nah mhen Na Jide fit give person this kind that year
RT @alongrajalawak: Kawen dulu dik baru boleh sembang...ade yang kena hanger ni kang..😆 https://t.co/BZhSgMfIuy
RT @IwanAbdullahhh: Jep dan Sari yanti ni bercinta dalam diam. Tak kecoh pun tahu tahu dah kahwin. Ade org tu siap ada hashtag bagai last2 kawan je 😂
@raaznddn hahaha, comel tahik kau. Rase nk tumbuk ade lah. Hahaha
RT @diadelosquote_: "Kalau aku ade buat salah, bagitahu. jangan diam jangan buat aku pikir bebukan pasal kau"
RT @srtagalicia: Para que un enfermo pueda curarse tiene que haber detrás un esfuerzo del colectivo de muchísimos años. Nadie vive solo, que no vendan motos.
RT @srtagalicia: > la ""lucha"" individual de un enfermo, utilizándola para alimentar el discurso del esfuerzo neoliberal y ponerse la máscara de empatía.