Ade

Tweets about a recent trend: Ade

Sama de RT @satria_syamsiar: Bang, ade lagi pengen nih ~
RT @AdrianDeMatin: "yang tanam nye apek atau yang tanam nye pakcik" hahahahaha kalau ade pakcik mcm gini boleh mati sia πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/RA8uzHbT6n
RT @faqqrulfahmi: ade budak ni tgah main ngan kawan2 dia pas tu tetiba jerit "boboiboy kuasa api neraka!" Allahu... aku dah solat Isyak ke belum ni ek..
RT @faqqrulfahmi: ade budak ni tgah main ngan kawan2 dia pas tu tetiba jerit "boboiboy kuasa api neraka!" Allahu... aku dah solat Isyak ke belum ni ek..
Dlm diam ade twitter 😏
Belum ready pun nak ade pakwe πŸ˜‚ jiwa budak2 lagi, perangai pun tak matang hmm insekiyo ah
@lailaalieya awak ade ? hehe😝😝
Antarabangsa2 jngn mention haaa, ade yg tak smpat balik asrama satgi πŸ™„πŸ™„ https://t.co/mXVKTyD6pI
RT @Ainileha: Ade kawan perangai cam anjing lagi kau ingat dia nanti bila keluar sekolah
RT @AkuHaziqq: Kucing kene dende duduk luar, and kucing nk citer kan perkare sebenar be likeπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ lagi aku bahak kan ade lahπŸ˜‚πŸ˜‚ https://t.co/zFTK9LGu4b
RT @dnlzmr: Alahai, orang lain pon ade awek jugak tapi takdela on call 24/7 πŸ˜©πŸ˜‚ https://t.co/k1w0KqSPSC
RT @M0TEF: I don't usually do the #FF thing but my friend @M0NWK Ade has just started his twitter up. Let's get him a decent ham audience. πŸ‘
@nurrrsyaaa aah..tumpang umah dye sebab esok ade kenduri kat shah alam..hehe
RT @faqqrulfahmi: ade budak ni tgah main ngan kawan2 dia pas tu tetiba jerit "boboiboy kuasa api neraka!" Allahu... aku dah solat Isyak ke belum ni ek..
RT @yahhrazib: amende mase skolah dulu mane ade org hensem gini ajarkan kawad slalu pakcik tua je yg jpam tuh bhahahahaha bodo fak https://t.co/BumGLMiTQJ
RT @hatsuprocedural: Voy a llegar tarde porque mi madre es una mierda - ADe.
Macam ade org mention name aku tadi .. hurmmm mane org tu ? @BiruSna 😁
Untonglah ade candy @hadnihayss
Yg PRS tu ade ape?? Yg bdak biase lg gempak la.. πŸ˜‡πŸ˜‡
Rehabilitating the disabled and healing broken spirits. Ade Djajamihardja, Kate Stephens https://t.co/01yUbONYZI
pantang nampak makanan bio sikit ade je dia nak bau😾 https://t.co/Ykid4RvEKg
Brdakwah ade bnyak cara, xpndai depan2 dlm media sosial pon boleh...xnk brdakwah xpe asal jgn kondem yg mahu.