Ade

Tweets about a recent trend: Ade

7. Ha ni budak rasa dia paling jahat tu. Kau tak jahat la, belum cukup lagi boi. Nakal ade. Caption insta mesti baj… https://t.co/hxXXzjoPfH
RT @aduhmakaii: die jadi sedap kalau ade org yg tolong kopek kulit dia🤣 https://t.co/yCyGuSs1MC
group "SABAHAN PALAM" tapi semua kurau 💩 "nak tanya sape sini.." "ade tak yg balik.." "cafe bukak ke" "sape nak boo… https://t.co/ZlElhCdjQj
RT @aduhmakaii: die jadi sedap kalau ade org yg tolong kopek kulit dia🤣 https://t.co/yCyGuSs1MC
@VIVAcoid Bahkan alam pun mulai murka pd ketakadilan di negri ini.. Untuk Kita Renungkan..kata Ebiet G. Ade... 😁
RT @Cacap_: duit raya ni cuma untuk : -masih belajar -tak pernah skip class -tak follow ig asad motah & artis sampah lain -mina… https://t.co/xQVliyCc39
RT @muqrizulsuarya: Ade ke yang macam ni bila raya ? 😂😭 Video raya ni sumpah style terok https://t.co/MBkAKlK2Sf
Minta tolong sngt..berhnti la cri masalah..jgn tmbh ii kn lagii mslh yg ade skrng nii..and please jgn besar ii kn h… https://t.co/asANB2GKBs
RT @aduhmakaii: die jadi sedap kalau ade org yg tolong kopek kulit dia🤣 https://t.co/yCyGuSs1MC
@EJsafari Sama, overthinking kat something yg kite tak boleh kawal, n benda belum jadi ni mmg effect kat mental.… https://t.co/wW3HPvWl1n
Lelaki ni ade gf. Tpi gf mkn dgn lelaki lain. https://t.co/l5IPYWGjDQ
RT @chikastuff: Bacaan siang ini: Kenapa J-Pop tidak sepopular K-Pop. Sudut pandang yang menarik. https://t.co/UerKe9IgRS
RT @umarhanip: Boleh tolong cikgu share? Mane tahu Ade yang nk Bagi sumbangan peralatan sekolah Dan lain2.. https://t.co/DzDVzWL9Lj
Walaupun mmg salah,rasa nya x pyah la ckp smpai suruh blahhhhhh xpyh kerja. Aku pun ade hati. Ade perasaan.
Ade seorang daripada kaum hawa menyedari perkara ini.....😂😂😂😂 https://t.co/KwPT1aYziE
@dat_medli 0425844411 Adeabolade Abduldayyan
@ech_choose98 Wow I ingat I je yg ade sepupu pemalas hahahahha