Ade

Tweets about a recent trend: Ade

RT @kuzi_nation: Dulu kat matrik ada kawan yang dapat pointer bawah 2.5 tapi dia dapat panggilan dulu dari aku. Ade yang dapat 4flat… https://t.co/WeGJ2tB5We
RT @Ameerulaminn: Me everytime tgok cerita hantu be like :- “Bukak la lampu ! Kenapa perlu bergelap?” “Kenapa tak keluar rumah tu?… https://t.co/SuuCkqIqfk
RT @kuzi_nation: Dulu kat matrik ada kawan yang dapat pointer bawah 2.5 tapi dia dapat panggilan dulu dari aku. Ade yang dapat 4flat… https://t.co/WeGJ2tB5We
RT @yunakimfacelove: 김연아가...귀족도 하고...여신도 하고...공주님도하고..여왕도 하고..다하자..세상에..연아만이...왕...연아외에 다른 왕 같은건 없어....여왕이 왕이야...연아만이,..내 세상...연아를 여왕이라고… https://t.co/E8i62YIVh6
@muhdkhairi_97 Owhh lupe kau kan da ade awek sbb tu takot kene marah en??😏😏
2017 Photos and Experiments - Littondale Gate 073 - yorkshire dales pen y gent halton gill https://t.co/P49pToAA8l
Tolong lah lelap wahai mata , esok pagi ade kelas ni em
RT @IlIlIl1717: 여자들은 알고 있다. 몇년째 매일매일 성폭력 폭로가 이어지고 있는 요즘에도 밝혀진 사건은 빙산의 일각이고 밝히지 못한 이야기들이 곱절은 많다는 것.
Come hangout with me > dusta k dia ckp die slalu ade on #BIGOLIVE https://t.co/vhnkIpf7UV https://t.co/ciN7QZM7fl
RT @kuzi_nation: Dulu kat matrik ada kawan yang dapat pointer bawah 2.5 tapi dia dapat panggilan dulu dari aku. Ade yang dapat 4flat… https://t.co/WeGJ2tB5We
@lahvxxx U duk hostel ke?? I dulu duk cemara.. ade kedai makan sedap kat situ..
RT @FateehaN: Diri selalu ade rase kurang percaya pada manusia lain.
RT @kuzi_nation: Dulu kat matrik ada kawan yang dapat pointer bawah 2.5 tapi dia dapat panggilan dulu dari aku. Ade yang dapat 4flat… https://t.co/WeGJ2tB5We
RT @kuzi_nation: Dulu kat matrik ada kawan yang dapat pointer bawah 2.5 tapi dia dapat panggilan dulu dari aku. Ade yang dapat 4flat… https://t.co/WeGJ2tB5We
@fifakadabra Ja ich hab auch ade und Vic gekauft und die Vic Player werden mir nicht angezeigt 😃🙈... hoffentlich steigen die ade noch 😃
RT @Nusyill_Izlyana: @unicornlahanat Btw , Motif Viral ade je jemput guest yang membincangkan topik2 ilmiah but then . netizen tak suka… https://t.co/0j6W5fKeLS
RT @mashimoshi_maru: Boyfriend bagi hadiah laju je ucap terima kasih Tapi Allah bagi nikmat punya la banyak .. ade ke kita sebut 'ALHA… https://t.co/fiz1GsTGxA
RT @inazeyy: Lepas tu kalau sape rasa nak try HL tapi tak pasti nak try apa, can purchase this trial set. Ade for oily combo ski… https://t.co/1SoaWmIMCH
@FlorianPlv @TrehouxM Ah oui exact dans mon entrée aussi je viens de voir la photo
@Shun19900131 @ADE_Boncourage 反省しろ(ノシ 'ω')ノシ バンバン
@ShamirulNazrin Well personally it's fine untk tegur org no matter who or wht you did. Basically tegur org lain sam… https://t.co/O95PCnhjqe
RT @sheikh_anon: Nak download movie senang je. Kau p kedai computer p install idm. Lps tu dah ade tu kau p YouTube ke or website yg… https://t.co/HBNIdpOKTw
RT @kuzi_nation: Dulu kat matrik ada kawan yang dapat pointer bawah 2.5 tapi dia dapat panggilan dulu dari aku. Ade yang dapat 4flat… https://t.co/WeGJ2tB5We
RT @mydonyon: 180219 일지아트홀 팬싸 영민이가 생각하는 브랜뉴보이즈 요리 순위를 물어봤는데 보자마자 대휘가 1등 아니면 4등이라고 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 동현이랑 우진이 둘 다 2등이라고 했고 영민이가 꼴등이래요 😂 https://t.co/hyrIJKynKg