Ade

Tweets about a recent trend: Ade

Malam tadi ade org muka mcm mamak. Member suruh ambikkan tisu, dia ambikkan. Lepastu aku pun order lah kt dia nak t… https://t.co/byZbxfPqMi
RT @zulfqr91: *masuk kedai kasut Him : Yes cari ape? Me : Kasut untuk lari ade? Him : Lari yang macam mane? Me : Lari dari masalah 😢 Him : Eh Me : Eh
belum sempat smpai meja .. bekpes smua dh ade org menahan kat depan.. betapa pentingggg nye aku .. cehhhh 🤮
RT @amirulrazali099: kakak : “adik, ibu panggil kat dapur” me : “ade ape ibu?” ibu : “ibu tak panggil pon...tapi alang-alang… https://t.co/2999EZeG60
RT @fikah_sidik: Haritu aku tgok romantika izreen azminda dgn ude tu.Pstu kau tahu apa ude tu ckap,dia jatuh cinta dgn izreen tu sbb… https://t.co/ZER0ZhQ6cl
RT @IblisTerlaknat: @zhukl Sebenarnya Islam ade je semua jawapan utk benda yg kau listkan ni, cumanya itulah, jawapannya banyak kena la… https://t.co/8YRS6EgzHA
@twt_kecantikann Nak letgo ade lg 2. Rm20 satu bole dm untuk beli ☺️ #sendayutinggi https://t.co/NHULJW1hK0
skrng aku tak kesah ah kau tengah ade mock test mane boleh tengok paper bodoh
RT @IblisTerlaknat: @zhukl Sebenarnya Islam ade je semua jawapan utk benda yg kau listkan ni, cumanya itulah, jawapannya banyak kena la… https://t.co/8YRS6EgzHA
RT @Dictionarycom: A sporange is a technical word for a sac where spores are made. #NowYouKnow https://t.co/D0ugMuUUc4
Hahahaha. Ttibe aku rasa hot pulak masa matrik. 😂 ade member ni aku pon tak ingt aku kenal mana masa matrik. Dia te… https://t.co/8dNLfUiHbO
クマさん商会どんだけ儲かるんやろな
RT @askmenfess: [askmf] pulang jalan nemuin paseline repairing jelly di tong sampah Me : ne siapa yg buang ini punya ade? Nene :… https://t.co/Nifea4NzCo
RT @nadiaamustafaa: Diebabkan pemintaan yg melampau, kami open order untuk this week pula. Dalam masa satu minggu >1000pcs terjual!! Me… https://t.co/riHOkWu30W
RT @amirulrazali099: kakak : “adik, ibu panggil kat dapur” me : “ade ape ibu?” ibu : “ibu tak panggil pon...tapi alang-alang… https://t.co/2999EZeG60
Akhirnya ade jugak bnde yg tinggal
RT @sopietamdjis: Ade kelibat @CTNurhaliza11 le...minat boxing juga tokti ni..hehehe #dafBAMA2018Siti https://t.co/TjMG2HQKjB
Hari pertama masuk TK .... Semangat ade ozan https://t.co/xlTjnZFAfE
RT @Robytubagusafda: @rdi971 #dbdshow Pagi ka Mo nyapa Mandor cu'ing Ade ,entis, yudi,olil,abay Bunda tiara @Ratmangondhez1… https://t.co/MMBsS92qA3
RT @HazmanBaik95: Tawar jawatan kosong pon ade scammer rupanye, mujur google dulu Takpelaa, mungkin rezeki bekerja belum tiba, tengo… https://t.co/z6eo5PjR0l
RT @amirulrazali099: kakak : “adik, ibu panggil kat dapur” me : “ade ape ibu?” ibu : “ibu tak panggil pon...tapi alang-alang… https://t.co/2999EZeG60
RT @MdNizammy: Pokemon haram, mcm lah satu orang ni ade difference kalau nak perang, kasih je lah main, premier league oii https://t.co/n8rwoBMBTJ
Wah global coke. Tolong la ade dekat vanilla coke. Satu carton aku beli. Hahahahaha..😂😂
RT @fikah_sidik: Haritu aku tgok romantika izreen azminda dgn ude tu.Pstu kau tahu apa ude tu ckap,dia jatuh cinta dgn izreen tu sbb… https://t.co/ZER0ZhQ6cl