Ade

Tweets about a recent trend: Ade

Alamak..ade org marah la..show pic sexy2....camne eekk
RT @rasshadda: Hi guys, i ade buat bisness online sendiri. Actually buat bouquet ni my hobby but rasa macam boleh jamin masa depan… https://t.co/CV8QrRacSc
RT @Afirhuls: cuba kau bayangkan kau tengah makan tetibe ada suara dari langit cakap get to the save zone! Then kau keluar rumah… https://t.co/3hTg54DiyV
RT @yu_Disney_2784: スモールワールドの傷だらけになってたところ直ってた もうあんな風にはならないといいけど #tdr_now https://t.co/2Nz7Xq9Z6I
RT @iamwxnsrm: Untuk sape yang masih ade Mak, tolong lah sayang Mak korang. Spend masa banyak2 dengan dia. Yang paling penting, w… https://t.co/1XqO9Wb0af
RT @syrnkns: news ade ヒョンジンの愛を受け取れっピョン❣️ #Straykids #스트레이키즈 #スキズ https://t.co/XfBkj1ezsq
@rlthingy2 Kenapa mamahku lebih sayang sama ade sepupu aku ?
Ade urang , jgn tertipu melihat ini Dia tidak sepolos dan sekalem fotonya https://t.co/F10N1Y033K
RT @zakimits: study last minute pon ade cara tau bukan main redah jee....nah korang tips study last minute😈😈 https://t.co/Gcg5r2RzWo
RT @Lemonzestevents: Not a bad location for today’s event! 🏏✨@edgbaston https://t.co/1ApOPOik8U
@straewbaery Ade gua ka. Enaknya bales apa ye?
RT @iamwxnsrm: Untuk sape yang masih ade Mak, tolong lah sayang Mak korang. Spend masa banyak2 dengan dia. Yang paling penting, w… https://t.co/1XqO9Wb0af
RT @baiktaksaya: aku tak pernah ade niat nak tuduh kau , atau sakitkan hati kau. tapi kau selalu sakitkan hati aku. kenapa kenapa?
@Sh_ade_MR 티가 나서 안 하는 거야? 거 참. 잘하면 무얼 말하게?
RT @TSNN_Rachel: So brilliant - nice to see a company stepping in and helping out (and creating the 'feels' for their brand too!)… https://t.co/BJ7UC37dh2
RT @iamwxnsrm: Untuk sape yang masih ade Mak, tolong lah sayang Mak korang. Spend masa banyak2 dengan dia. Yang paling penting, w… https://t.co/1XqO9Wb0af
RT @AfterDarkEvents: Retweet to enter to win tickets - @TheFrontBottoms and @ManchesterOrch play Rochester on December 10th. More info… https://t.co/qbIwEiSy7n
RT @Ocasio2018: Oh no! They discovered our vast conspiracy to take care of children and save the planet 😂 https://t.co/XYWXmi3Xyk
@amirdnsyhmi tak cukop ade goblin nk kwn hitam agy
RT @iamwxnsrm: Untuk sape yang masih ade Mak, tolong lah sayang Mak korang. Spend masa banyak2 dengan dia. Yang paling penting, w… https://t.co/1XqO9Wb0af
aku tak pernah ade niat nak tuduh kau , atau sakitkan hati kau. tapi kau selalu sakitkan hati aku. kenapa kenapa?