Ade

Tweets about a recent trend: Ade

Syok giler ade memboi macam ni https://t.co/mjNUZtYeYW
RT @ArmyNoona91: Betul la manusia ni ade je perasaan tak puas hati, membabi buta menuduh salah company, membabi buta marah sesama se… https://t.co/Sw2qK9ii8u
Eh fak mmg ade ke post credit scene 😱😱😱
RT @Syed_mf: “Sebenarnya ade 19 BARANG dalam rumah kita yang kita tak SEDAR ade ‘TARIKH LUPUT’ . Ini penting kita tahu , untu… https://t.co/w6V063yoRM
RT @adekunleGOLD: "Pablo Alakori" will make so much sense to y'all when you listen to it soon. #About30
Kalau pakwe aku. Aku nak dia je. 😂😂 Sorry pakwe tak ade nk clingy https://t.co/y9PPVBSY4w
RT @botmeupxyz: Segede gini nggak ada memek yg mau ditusuk kasian amat masih harus pake jari bang, sini masukin memek ade aja grati… https://t.co/gTAvz8DQ6f
RT @aliffhanif_: Mana nak cari kawan mcm sufian suhaimi 😭😭 Tak berkira dgn member. Paling terharu dgr alasan dia "Aku ade saham ka… https://t.co/mUr5RY7Gue
RT @botmeupxyz: Duh bisa sobek memek ade kalo dimasukin kayak gini https://t.co/2MkQn7WgYh
RT @botmeupxyz: Enak geli geli gmn gitu ya kalo masuk gini ke bool nya ade https://t.co/U48pSZNTg8
RT @aliffhanif_: Mana nak cari kawan mcm sufian suhaimi 😭😭 Tak berkira dgn member. Paling terharu dgr alasan dia "Aku ade saham ka… https://t.co/mUr5RY7Gue
@nnbz18 HAHAHAHAAHA KAAAAAN DARI TAKDE PANTAT TERUS ADE HAHAHAHAHA
@bikedogpablo yes very. Been a lot of downs over the last several years - nice to have an up again 😁
RT @Blossomyeesh: Can’t brain lah, dah ade lover tapi still menaruh harapan dekat orang lain. Wei appreciate sikit boleh tak cibai ? ☹️
RT @quelysir: @dr_chaku Ade sebab kenapa Allah kurniakan kekurangan dlm ketinggian badan. Kalau dia bg ko tinggi nnt takut ko bon… https://t.co/5QqETd4Lnu
@firdaries Wow. Masihh sempat dol. Saya ade di am hahahahaha
RT @Shashaa1495: Dhruva kuda hit talk eh ga final ga em aindi kani ade talk mahesh ki vastey same ilaney pedatadu collections change vundadu“ade diff “
Ade org nak minta tips gemuk. Ok follow je aq makan lewat malam hari😂.
@danialafiqazlan @zulx_ kat situ ade yg benar dan salah
RT @ernestprakasa: Harinya film2 Indonesia pamit dari layar bioskop. Air bah sudah datang.
Cuaca panas pastu ade org cari pasal pulak haih perangai tahi tu tlong la buang cepat2
Credit Dauphine As A Service
RT @SmileGena: kate middleton after pushing out a whole ass baby vs me after writing the title of an essay https://t.co/KIb48X5tfU
@FirdausSazalee Badang cb mana ade dalam marvel